Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

14 лютого 2014, 12:20 Інше
Інтернет на службі в Амура
Інтернет на службі в Амура

Люди завжди шукають свої половинки, а в День святого Валентина - найзавзятіше. Напередодні сайти знайомств просто тріщать від натиску користувачів. Адже мало хто хоче залишатися на самоті у свято всіх закоханих.

У День святого Валентина кохання витає в повітрі. Традиційні сайти знайомств залучають новиих клієнтів. Та ті, хто хоче мати більші шанси знайти споріднену душу, звертаються до тематичних порталів.

Лорі Девіс, автор книги "Любов @ Перший клік":

- Існує багато нішевих сайтів. Напередодні і в день Валентина там справжній аншлаг. Йдеться про велику кількість сторінок, призначених для різних демографічних груп - жінок за ґратами, або людей, що знаються на віруваннях, чи закохані в якийсь жанр літератури, музики, кіна.

Саме такий безкоштовний сайт знайомств заснував Метт Шерман. І тепер лише в Нью- Йорку його компанія має десятки тисяч користувачів.

Метт Шерман, засновник сайту знайомств:

- Ми припустили, що багато людей читали якісь специфічні книги і хочуть поділитися прочитаним. Тобто: я дізнався це, ви - оце, тож поспілкуймося. І багатьом людям цікаво, простим читачам передусім.

Інший сайт допомагає користувачеві за рисами обличчя відшукати партнера. Для цього треба завантажити фотографію. Система обстежує всю інформаційну базу за допомоги алгоритму і врешті обирає найоптимальніший варіант.

Чіп Сліпер, президент компанії:

- Це дійсно фундаментально, те, що ми робимо. Знайомимо людей, які найпривабливіші в парі.

Так Мішель Маффі знайшла свого нинішнього бойфренда. Хоча перед тим були не дуже вдалі спроби на традиційних веб-сайтах. Дівчина каже: коли вона познайомилася з хлопцем - між ними одразу проскочила іскра.

Мішель Маффі:

- У нього дуже приємна усмішка, і я подумала, що він красивий. Але вирішила зустрітися, перш ніж остаточно вирішити. Адже неможливо пізнати людину лише за світлиною. Та коли побачила його - одразу зрозуміла, що ми призначені одне для одного.

Якщо ж ви ще не знайшли своєї половинки, впадати в розпач не варто! У нашому величезному світі обов'язково має знайтися споріднена душа. І, цілком імовірно, світове павутиння наблизить щасливу зустріч. Утім, психологи радять не кидатися стрімголов на побачення, а певний час поспілкуватися он-лайн. Обережність не завадить у будь-яких знайомствах.