Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

5 лютого 2014, 14:52 Інше
У Сочі до парних унітазів додався потоп з лайна
У Сочі до парних унітазів додався потоп з лайна

Сочі заливають фекалії, а туалети-тандеми так само ворохоблять уяву гостей зимової Олімпіади. Хіба що лінивий спортсмен нині не хизується своїми знімками з оригінальних олімпійських вбиралень, які за останній тиждень стали одними з найголовніших мемів інтернету.

Сочі в лайні. Перші поверхи будинків селища Мирного, що межує з Олімпійським парком, затопили нечистоти. І таке лихо - за лічені дні до відкриття змагань. Глупої ночі мешканці будинків прокинулися від огидного смороду. Люди розповідають: каналізаційні води кілька годин текли вулицями й затоплювали помешкання, але служби на допомогу не поспішали. Шукали винних.

- Нет подготовленого персонала, который должен просто подойти и включить кнопку, чтоб заработало. В течении пяти часов директор, главний энергетик главводоканала решали, кто должен нажать эту кнопку. Вот из-за этого затопили не только меня, соседей, всех затопили, затопили нечистотами.

Врешті-решт полам усунули. Проте це ще не всі сочинські скандали. Туалети-тандеми - ось тема номер один, яка вже цілий тиждень ворохобить світ. А почалося все з оцих фотографій. У біатлонному центрі спортсменки натрапили на вбиральню з двома унітазами. Знімки виклали в мережу - і тут почалося. Тепер учасники змагань наввипередки змагаються у швидкості викладання знімків в інтернеті. Користувачі павутиння кепкують з ексклюзивного туалету та на всі лади фантазують про його призначення. Хтось припускає, що в такий нужник зручно ходити з охоронцем, адже Сочі боронять від можливих терористів. А інші радіють за нетрадиційні пари. Мовляв, Росія в такий спосіб демонструє дива толерантності до сексменшин, тож бойкотувати Олімпіаду не варто. Будівельники виправдалися - не встигли перегорожу поставити. Утім таких оригінальних клозетів у столиці найголовнішого спортивного свята - повно. На них регулярно натрапляють міжнародні журналісти. Ось і американська кореспондентка виявила диво-вбиральню в готелі в Олімпійському парку.

Кетті Леллі, кореспондентка The Washington Post:

- Кілька тижнів тому було багато розмов з приводу подвійного туалету в біатлонному центрі. Росіяни ще казали: ви, певно, неправильно зрозуміли, там просто зламали перебірку, бо приміщення мали перетворити на склад. Але це - неправда, тому що таких нужників дуже багато.

Організатори та працівники готелю виправдовуються.

Павло Осипов, працівник готелю:

- Пластиковые перегородки и двери будут готовы завтра. Так как были выходные, их не успели привезти. Мы приносим свои извинения своим постояльцам, которые уже здесь находятся. Просто не закончен данный санузел. Он будет закончен завтра.

Утім, цим вибаченням не ймуть віри. Адже їх компрометує спільна поличка для туалетного паперу. Олімпійці й далі полюють на курйози-недороби. І розважають інтернет-користувачів новими фотошедеврами.