Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

5 лютого 2014, 14:41 Інше
У Швеції озвучили шлунок та труну
У Швеції озвучили шлунок та труну

Навіть у потойбіччя - з улюбленою музикою. Що тільки не вигадують виробники музичних приладів, аби заохотити своїх покупців. Найкреативнішими виявились шведи.

Креативний менеджер крамниці аудіотехніки у Швеції Фредерик Хелмквіст багато на що здатен заради просування свого бізнесу. Наприклад, він на власному досвіді продемонстрував меломанам, як діє Gut-Pod, перетворивши себе на справжній музичний автомат. Проковтнув піґулку, запив склянкою води, і мелодія залунала з його шлунка. Незвичну трансляцію зафіксували десятки приголомшених журналістів.

Фредерик Хелмквіст, менеджер з продажу аудіотехніки:

- Насправді я проковтнув міні-аудіосистему. І поки незадоволений якістю звучання, але це й не дуже засмучує. Бо не головне. Важливо показати всім, що таке можливе. Розмір плеєра не має значення.

Втім, розмір значення таки має. Проковтнути 3-сантиметрову піґулку Фредерикові було нелегко - знадобилася велика склянка води, аби безпровідна музична система досягла місця призначення. А в аптеці чоловік перед тим придбав два види медикаментів - скріплювальне і проносне. У Gut-Podі встановлені FM-передавач, підсилювач, мікрофон і ресивер. А також шість кислотних акумуляторів. Втім розробники новинки твердять - вона абсолютно безпечна для шлунка, бо вкрита надійною пластиковою оболонкою. Креативний швед, наковтавшись піґулок, вирішив подбати про вічність. Адже це - несправедливо, коли смерть невідворотно розлучає нас з усім, що ми раніше любили.

Фредерик Хелмквіст, менеджер з продажу аудіотехніки:

- Я обожнюю різні мелодії. А певного дня замислився, що буде, коли помру. Так спала на гадку ідея зробити музичну труну для себе. Коли ж змайстрував, подумав - чому б мені їх не продавати.

У цій домовині можна насолоджуватися улюбленою музикою нескінченно. Через кабелі труна сполучена з надгробним каменем, до якого під'єднано інтернет. Обиратимуть мелодії для мерця родичі та близькі. Якщо ж людина не довіряє їхнім смакам, може завчасно визначити композиції. Швед вважає - попит на ексклюзивний товар буде. 

Фредерик Хелмквіст, менеджер з продажу аудіотехніки:

- Мені здається, що Озі Озборн міг би купити такий гріб. На цей крам знайдеться покупець, тому що тут - справжній рок-н-рол. І зрештою - ще й красиво.

Втім і музична труна - примха не для бідних меломанів. Коштуватиме вона двадцять три тисячі єврів. Проте, Фредрику для свого кумира нічого не шкода.