Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

26 грудня 2013, 15:21 Інше
Різдвяні пригоди Санта Клаусів
Різдвяні пригоди Санта Клаусів

У Вашингтоні підстрелили Санта Клауса. А в Великій Британії різдвяний дідусь пограбував крамницю. Та ще далі пішов бородань, який обчистив банк. Надто часто герої новорічних свят потрапляють у неприємні кримінальні історії.

У чорношкірого Санту, що йшов роздавати подарунки, влучили з пневматичної зброї у Вашингтоні. Невідомий бешкетник поцілив у плече. Коли Санта Клаус корчився від болю, він знайшов у собі сили турбуватися не лише про себе.

- Я радий, що більше ніхто не постраждав, особливо діти.

Зіпсувати Різдво не вдалося. Після того як медики витягли гумову кулю, бородань повернувся до своїх обов'язків та продовжив розносити гостинці.

А ось його колега виявився не таким милим. І вирішив пограбувати банк. Бородань у темних окулярах підійшов до каси й поклав пакунка у святковій обгортці. Попередив - всередині бомба. Коли перелякана працівниця віддала готівку, різдвяний дідусь залишив подарунка в банку, а сам подався геть. Згодом сапери виявили, що коробка була порожня.

Зробив собі подарунка британський Санта Клаус. Озброївся й пограбував крамницю. Погрожуючи ножем, змусив продавців віддати готівку. І з грішми гайнув з місця злочину на велосипеді. Працівники закладу досі приходять до тями, а поліція шукає нахабу.

Найтендітнішим серед Дідів Морозів виявився російський. У Самарі казкового персонажа захищали від дітей металевою огорожею. Хлопчики й дівчатка чекали на зустріч цілий рік і простягала рученята до чарівника крізь ґрати. У прес-службі тепер виправдовуються: ґрати на людський зріст потрібні для безпеки старигана, адже малеча могла створити тисняву.