Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

20 листопада 2013, 00:25 Інше
На Донеччині власник агресивного пса мститься батькам жертви
На Донеччині власник агресивного пса мститься батькам жертви

Невгамовний сусіда. Чоловік побив вікна рідним 5-річної дівчинки, яку влітку мало не пошматував його бійцівський пес. Чотирилапого приспали, а компенсації батьки покаліченої дитини так і не отримали.

Тихий вечір дідуся та бабусі 5-річної Марійки біля блакитного екрану перервав дзенькіт скла.

- Я спугалася і лежала на полу. Бах-бах-бах. Эта вылетела туда, а та осталася в комнате, а эта зацепилася за тюль, а там наскрізь розбиті. И вот, и там же ж побиті.

Затримати гарячим слідом нападника правоохоронцям не вдалося. Та постраждалі твердять - знають злочинця. Люди певні - побив вікна власник бійцівського пса, який влітку напав на їхню доньку. Після того інциденту собаку приспали.

Євген Бобрович, родич постраждалих:

- Звонит бабушка и кричит: Дима нас пришел убивать. Кричит: щас буду вас стрелять и убивать! Я со второго телефона вызвал милицию и сам себе такси. Сюда приехал я, и милиция стояли впереди, и мне сказали: Дима только что сел в машину и уехал. Мы его видели.

Олена Рудченко, співробітниця Артемівського МВ міліції:

- Группа предприняла меры по задержанию и установлению. Однако, он уставлен и задержан не был по-горячему.

Родичі постраждалої родини розповідають: бешкетник залякав мешканців усієї вулиці.

Євген Бобрович, родич постраждалих:

- Здесь по улице он угражал соседям попалить дома, так же само здесь дедушке с бабушкой кричал - повырезаю языки, я вам тут попалю хаты.

Про серпневу історію нагадують подряпини на обличчі дівчинки. Компенсації від власника пса сім'я так і не отримала. Згадати події того дня, як і зустрітися господар чотирилапого не виявив бажання.

Дмитро Сменов, власник пса:

- Вы что, вообще дебилы, или что? Я вообще не живу там, на этой улице, и не нахожусь в Артемовске. Вы больные там все, или че? Или вы меня за эту собаку до сих пор будете дергать?

Тож, хто саме побив вікна у хаті, правоохоронці ще з'ясовують. Тоді як постраждалі вже бояться вночі засинати.