Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

8 листопада 2013, 23:56 Інше
У столиці пройшов турнір спецпризначенців
У столиці пройшов турнір спецпризначенців

Найліпші з найліпших. У Києві відбулися змагання з рукопашного бою серед спецпризначенців. У турнірі на Кубок президента України зійшлися найсильніші спортсмени.

У цьому спорткомплексі вирують справжні спортивні пристрасті - 64 учасників з усіх куточків України виборюють право називатися найліпшим рукопашником.

Олександр Гартвич, головний суддя змагань:

- Это и военная разведка, и пограничные войска, внутренние войска. Петенциарная служба. Это Беркут УВД Киевской области и Киева. Это 10 команд, которые носят погоны украинского спецназа. Это лучшие из лучших.

Змагання проводять вже третій рік поспіль. Та лідер - незмінний.

В'ячеслав Василенко, учасник змагань:

- Каждый год внутренние войска выигрывают, думаю, этот год не будет исключением. Поэтому команда очень сильная внутренних собралась. Процентов 99, что они будут чемпионами.

Олексія у спорт привів батько. Тренування з 7-річного віку не минули даремно. У чоловіка не один десяток титулів і нагород. Та виграти Кубок Президента - його головна мета.

Олексій Задніпряний, учасник змагань:  

- Тут выбирали со всей Украины самых сильных, поэтому все бои очень достойные. Медаль всегда хочется, и настраиваюсь всегда на первое место.

Тимур Рагимов, учасник змагань:

- Конечно, настроен на победу. Без такого настроения сюда не пустят.

Рукопашний бій - вид спорту для справжніх чоловіків, тож без синців і роз'юшених носів не минулося. Учасників вид крові й біль не зупиняють.

Сергій Качний, лікар змагань:

- Конечно, рвутся на ринг, потому что это все-таки офицеры, и для офицера отстоять бой до конца - это прежде всего. Поэтому стремление победить, стремление быть первым и проявляется в этих соревнованиях.

Нинішній турнір не лише продемонстрував рівень підготовки правоохоронців, а й має заохотити молодь до цього спорту. Виграла Кубок знову команда внутрішніх військ.