Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

30 жовтня 2013, 00:07 Інше
На Рівненщині жінка два роки ховала труп сина
На Рівненщині жінка два роки ховала труп сина

На Рівненщині 62-річна жінка два роки жила поряд зі скелетом свого сина. Закидані мотлохом кістки у хліві біля будинку виявила сусідка. У міліції розпочали кримінальне провадження за фактом вбивства. Утім мати стверджує: син помер внаслідок тяжкої хвороби, а на його поховання вона не мала грошей.

Пані Тетяна прийшла до хліва, бо мала намір оселити там на зиму свого кабанчика.

Тетяна Михалинчик, сусідка:

- Я прийшла сюди, збила цього замка - тут було закрито. Тут куча лахів накинуто було, і біля тих лахів шарик круглий. Я взяла, перевернула і то оказався череп. Я лахи ті взяла палкою перевернула, то там вже всі були кості.

Шокована побаченим жінка викликала правоохоронців. Нині експерти з'ясовують причину смерті чоловіка.

Юрій Сістук, керівник Гощанського РВ міліції:

- Під час огляду скелетованих рештків трупа судово-медичним експертом будь-яких тілесних наявних не виявлено. Рештки кісток направлено в судово-медичну експертизу.

Водночас правоохоронці розпочали кримінальне провадження за фактом убивства. Та мати каже: син помер. Щоправда, як саме, не знає, бо тоді, твердить, вона була непритомна.

Надія Осмоловська, мати померлого:

- Я не помню числа.

- А де він помер?

- В хаті. Я не помню нічого. Закривати я закривала. Накрила його, закрила двері і замочок. Я не могла його похоронити.

Жінка розповіла: син працював у Києві охоронцем. Щоб не виникло в односельців зайвих запитань, повідомила - він був на заробітках, там і помер. Як кваліфікувати дії жінки, правоохоронці ще не вирішили.