Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

3 жовтня 2013, 23:55 Інше
Під Москвою електрички брали штурмом
Під Москвою електрички брали штурмом

Всередині вагонів і між ними, і позаду поїзда… Справжнє пекло пережили мешканці Московської області. Ввечері в годину пік люди не могли дістатися домівок - частину рейсів на приміській залізниці скасували. І пасажирам довелося вигадувати, як зачепитися за транспорт.

Станція Хімки. 18-та вечора. На прибуття жаданої електрички на пероні очікують сотні людей. Потяг зупиняється, і пасажирам прикрість - жодного вільного місця. Вибратися з перевантажених вагонів вдається одиницям. Дехто падає.

Усі поїзди в Ленінградському напрямку мчать із запізненням. Машиністи на кожній станції заледве зачиняють двері. Відчайдухи чіпляються між вагонами. Дехто так їде від самої Москви. Одні лають владу…

- Этим придуркам, Медведевым…

Інші все сприймають як веселу мандрівку, усміхаються і фільмують мобільними. Молоді навіть подобається екстрим. Найспритніші зачепилися позаду потяга і щасливо вимахують тим, хто на транспорт не потрапив.

За добу викладені в Інтернеті ролики збурили суспільство. За два дні керівництво залізниці пояснило - усе лихо від добра! До Хімків прокладають додатковий шлях, щоб розвантажити гілку. По завершенні робіт на рейки стануть додаткові 10 пар потягів. Нині ж через ремонт були змушені скасувати частину рейсів електричок. Про зміни в розкладі оголосили на всіх станціях. Тож обурення людей чиновники не розуміють. Проте запевняють - такого більше не повториться.