Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

27 вересня 2013, 00:11 Інше
В одеському парку знайшли новонародженного
В одеському парку знайшли новонародженного

Одноденного хлопчика знайшли в кущах в одеському парку. Малюк був загорнутий у рушника. Медики кажуть: жінка, ймовірно, народжувала вдома, а потім винесла немовля й залишила просто неба.

Натрапила на крихітку містянка, що гуляла парком Горького. Вона першою почула підозріле пищання. Підійшла ближче й побачила згорнутого великого рушника. Всередені було немовля. Одразу віднесла його до найближчого пологового будинку.

Ірина Руденко, керівник відділу департаменту охорони здоров'я Одеської міської ради:

- Вес - 3590, рост 52 см. Доношеный новорожденный мальчик первых суток жизни. Роды были вне лечебного учреждения, пуповина перевязана обычной ниткой.

Вже за кілька годин хлопчика перевезли до дитячої лікарні. Попереднє обстеження показало: перебування на холодній землі малюкові не зашкодило.

Олена Гладка, лікар дитячої міської лікарні №1 м. Одеси:

- Температуру он удерживает, он кричит, он адекватно реагирует на осмотр, рефлексы новрожденного в полном объеме.

Під наглядом медиків знайда буде, доки визначатимуть його долю. Адже поки що хлопчик без документів. Батькам, котры піддали його життя небезпеці, загрожує покарання.

Ірина Долматова, співробітниця сектору Одеського МУ міліції:

- Сейчас сотрудники милиции ведут поиски родителей этого ребенка. По данному факту открыто криминальное производство согласно ч.1 ст. 135 УКУ "Оставление в опасности".

Якщо горе-матір знайдуть, їй загрожуватиме позбавлення волі на термін до двох років.