Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

3 вересня 2013, 09:17 Інше
Багатодітний батько загубив доньку й навіть не помітив
Багатодітний батько загубив доньку й навіть не помітив

Загубив доньку й навіть не помітив. На Кіровоградщині батько з вісьмома дітьми зупинився біля дорожньої кав'ярні, щоб нагодувати всіх. Сім'я завантажилася й поїхала далі, додому до Білорусі. Чоловік і гадки не мав, що 5-річна дівчинка залишилася край дороги.

Крихітна кав'ярня край шосе. Щодня тут зупиняються до сотні людей - далекобійники, чужоземці, що подорожують власними автами. Найяскравішими гостями для власниці закладу стала сім'я: турботливий батько з синами й дочками. Він під'їхав нагодувати вісьмох своїх дітей: молодшому - два роки, найстаршому - 17.

Валентина Гаврилівна, власниця кав'ярні:

- Він покормив всіх дітей восьмеро, і пішли вони в туалет. А він купляв ще мед. Він купив три банки меду, старшому мальчику сказав "іди в машину, слажуй"… і всьо …сіли і поїхали. Ще маленький цей помахав "до свіданіє", і поїхали.

За 10 хвилин з туалету вийшла дівчинка й розгублено запитала жінку "де тато?" Наздогнати неуважного чоловіка було годі. Власниця закладу почекала ще 10 хвилин та помалу ніхто не повернувся. Викликала міліцію.

Анатолій Власов, співробітник Ульянівського РВ міліції:

- Відразу на місце даної події, оскільки інформації у нас було обмаль: Яка це дівчинка? Скільки їй років? В якому вона стані знаходиться? Чи потребує вона допомоги? Нами було прийняте рішення відразу направити на місце події слідчо-оперативну групу.

5-річна Інга приємно здивувала оперативників. Мала повідомила правоохоронцям усю важливу інформацію. Прізвище, ім'я, адресу, звідки й куди їхали.

Роман Гулящий, оперуповноважений Улянівського РВ міліції:

- Дану дівчинку ми опитали, дізналися, що вона громадянка республіки Білорусі, батько поїхав на мікроавтобусі сірого кольору марки "Фольксваген" у сторону міста Києва.

Сповістили всі пости ДАЇ й чекали, що забудькуватий тато нарешті помітить зникнення доньки і ось-ось по неї приїде.

Валентина Гаврилівна, власниця кав'ярні:

- Сиділи дуже довго, до часу ночі хлопці сиділи і ждали, думали може він над'їде. Це в шість годин було. Від шести годин можна було кинутись.

Стомлену дівчинку один з оперативників забрав до себе додому та вклав спати з власними дітьми. Вранці вже біля кордону нарешті зупинили неуважного батька. Лише від правоохоронців він дізнався, що загубив доньку.

Батько дівчинки:

- Мы заехали пообедать в кафе на трассе. Так как детей было восемь, они одновременно отбежали в туалет, я занялся покупкой мёда, я не заметил, что один из детей не вернулся.

Наляканого батька правоохоронці не покарали. Обмежилися попередженням. Щасливий татусь зібрав свою велику родину, пообіцяв нікого більше не губити і знову рушив додому.