Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

26 серпня 2013, 22:39 Інше
Мертвий пенсіонер майже тиждень пролежав у своїй оселі
Мертвий пенсіонер майже тиждень пролежав у своїй оселі

Майже тиждень в оселі пролежав мертвий пенсіонер у Полтаві. Коли сморід терпіти було вже несила, а квартири та під'їзди обліпили мухи, сусіди викликали міліцію. Від побаченого – отетеріли.

Тхнути у під'їзді цієї багатоповерхівки почало тиждень тому. Мешканці розповідають: спочатку сморід, схожий на труповий, відчувався тільки на сходах третього поверху, потім почало відгонити на всіх рівнях. З’явилися сила силенна мух. Люди вдарили на сполох, адже дихати було майже неможливо.

Валентина Лень, мешканка будинку:

- На майданчик я підхожу до дверей тільки із закритим носом. І мій онук - так само.

Світлана Сироквашина, мешканка будинку:

- Воно так смердить, страшне! Я вагітна, в мене маленька дитина, вікна зачинені, нема чим дихать!

На дзвінки у двері квартири, з якої смерділо, й телефонні ніхто не відповідав. Власника оселі  останнім часом сусіди не бачили. Тож припускали, що господар помер. Повідомити про це дружину пенсіонера не мали змоги. З чуток, жінка ще місяць тому поїхала в гості до сина в Росію. І жодних контактів не залишила. З іншими мешканцями будинку ця сім’я майже не спілкувалася та й зажила лихої слави.

Ніна Наконечна, сусідка померлого:

- Він не працює, не спілкуються, б'ються. Понапиваються, і все.

- Ви з ними спілкуєтеся?

- Тільки "Добрий день" і "До побачення". Як тверезі, вони не вітаються. А як п'яні, то вітаються.

Двері до смердючої квартири відчинили рятувальники. Коли потрапили до помешкання, побачили вже почорнілого діда. Його тіло вкрилося пухирями. Зважаючи на спеку, така стадія розкладання, на думку судмедекспертів, вказує, що смерть настала з тиждень тому. Точніше може визначити тільки експертиза. Вона ж допоможе з'ясувати і причини загибелі господаря.