Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

13 серпня 2013, 22:11 Інше
В Одесі затримали автівку з жінкою в багажнику
В Одесі затримали автівку з жінкою в багажнику

Автівку з незвичним багажем затримали одеські ДАІвці. Підозрілий рух Шевроле Авео на нічному перехресті змусив правоохоронців зупинити легковика. Яким же був їхній подив, коли в багажнику знайшли жінку.

- На симферопольскую дорогу выезжает. Остановись! Седьмой километр. Как идет!

Це не кадри з голівудського блокбастера, а оперативне відео з вулиць нічної Одеси. Підозрілий рух Шевроле на жвавому перехресті змусив правоохоронців зупиняти авто. Проте водій команди не виконав. 23-річний утікач виявився досить хитрим водієм - хвилин зо двадцять водив за носа кількох  досвічених інспекторів. 

- Уходит в сторону Картонной!

Під час гонитви утікач грубо порушував правила й мало не зпровокував великої ДТП. Проте, за містом молодик припустився помилки, і його автівку заблокували правоохоронці.

Андрій Миргородський, інспектор ВДАІ м. Одеси:

- Мы его вытащили через окно, применив силу и наручники - он был неадекватный. И услышали из багажника женские крики - вскрыли багажник. Вышла женщина. У нее лицо было разбито. Стали ее распрашивать - она говорит, у него срыв был и он ее насильно в багажник посадил.

Молодик зізнався, що під час сварки віддухопелив свою співмешканку, а потім запхав її до багажника. Щоб заспокоїти нерви - вирішив поїздити. Горе-водія одразу затримали, щоби перевірити на алкоголь і наркотики. А ось його полонянка відвідати райвідділ не побажала. Скаржитись на свого кривдника міліції вона категорично відмовилась.