Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

9 липня 2013, 22:41 Інше
У Харкові п'яний ДАІвець влаштував справжню виставу
У Харкові п'яний ДАІвець влаштував справжню виставу

Справжє шоу з перевдяганням міліціянта в Харкові. Інспектор ДАІ напідпитку не впорався з кермом і машина з'їхала в кювет. Свідки аварії кинулися допомагати водієві. Та це неабияк його обурило. Він почав погрожували людям. А потім  влаштував виставу.

Аварія з п'яним ДАІвцем сталася приблизно о 20-й годині на кільцевій дорозі в Харкові. До автівки, що скотилася з дороги, одразу побігли численні свідки пригоди. Коли дісталися машини, на місці водія побачили інспектора ДАІ. Окрім того, в легковику були його дружина і приятель. Усі - нетверезі.

Дмитро Бабич, свідок:

- Проезжали мимо, увидели ДТП, хотели помочь, может, там пострадавшие были. Увидели, что за рулем был нетрезвый сотрудник милиции в форме. Он говорил, что никакого отношения к милиции он не имеет, что никого ДТП не произошло, что просто у него машина сломалась. Что помощь не нужна, все нормально, чтобы все уезжали.

Обурені люди починають глузувати з правоохоронця. Наляканий такою реакцією натовпу, кермувальник знімає міліційний одяг і натягає штани навиворіт.

Переконавшись, що в аварії ніхто не постраждав, люди роблять все, щоб інцидент не минувся інспекторові безкарно. Не дозволяють доправити ДАІвця до наркодиспансеру: вимагають експертизи на місці. Прилад показує ступінь алкогольного сп'яніння водія.

- Дуй, дуй! Петрович, дуй! Есть! И?! Показания?! Озвучьте! Зашкаливает! Два ноль четыре!

Уранці в управлінні ДАІ скликають увесь особовий склад. Зачитують наказ про звільнення старшого сержанта Олександра Мартинова з лав міліції. Самого винуватця немає. Дізнавшись, що керівник державтоінспекції пообіцяв привселюдно зірвати з нього погони - вирішив уникнути публічної прочуханки.

Олександр Єршов, керівник УДАІ в Харківській області:

- Я ж его силой тащить не буду, правильно? Заболел, наверное. А может, еще после вчерашнего ему тяжело, наверное. Как объяснил? Он сменился после службы, поехал с кумом отдыхать на речку. Вот и напился с кумом.

Звільнення за порушення службової дисципліни без права поновлення - не все, чим покарали сержанта. Матеріали інциденту надішлють до суду. Там тепер вже колишній інспектор ДАІ відповідатиме за те, що сів за кермо п'яний і спричинив аварію.