Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

18 червня 2013, 22:25 Інше
На околиці Львова застрелився банкір
На околиці Львова застрелився банкір

36-річний керівник філії української фінустанови виїхав за Львів і вистрелив собі в голову з мисливської рушниці у власному автомобілі. За неофіційною інформацією, працівник не зміг повернути банкові мільйон гривень, який узяв, щоб звести будинок.

Трагедія сталася опівдні в лісосмузі біля кільцевої дороги на трасі Львів-Тернопіль. Сюди банкір прибув сірою Нивою Шевроле.

- Он де віночок стоїть. Заїхала тут машина і там цей.

Мирослав, свідок:

- Ну сказали що, вже коли розбиралися, що він приїхав сюда, передзвонив дружні, що він застрілиться. І застрілився.

Пан Мирослав - працівник заправної станції, що розташована неподалік. Розповідає - вистріл почули інспектори ДАІ, які чергували на трасі. Правоохоронці кинулися до автомобіля, припаркованого біля лісу. У салоні побачили молодого чоловіка із простреленою головою, поряд лежала рушниця.

Світлана Добровольська, керівник відділу ГУ МВСУ у Львівській області:

- На місце виїжджала слідчо-оперативна група. За попередніми даними, мужчина скоїв самогубство, не було виявлено ніяких ознак якоїсь насильницької смерті. Рушниця, яка була найдена в автомобілі, належала власнику.

Молодик керував львівською філією українського банку. У нього була сім'я: з дружиною виховував двох доньок. Мешкали в містечку Винниках, у новобудові. В окрузі самогубство обростає чутками. Одні небайдужі шукають причини суїциду в особистому житті, інші впевнені - все через гроші.

Юлія, сусідка загиблого:

- Не знаю, там сварки були весь час. А як там, що там, то не знаєм. То вже квартира пять років. Якби навіть взяв кредит, то він би вже був давно сплатив.

Галина, мешканка м. Винників:

- А мої припущення фантастичні. Ну але…

- Які ваші припущення?

- Ну, як в банку працював, то всяке могло бути. До самогубства може спонукати або…або підставили, або якийсь дуже великий борг, або щось.

За неофіційною інформацією, банкір начебто позичив мільйон гривень у фінустанові, де працював. Згодом виникли проблеми з погашенням кредиту. Через це й наклав на себе руки. Обставини смерті керівника філії вивчають правоохоронці.