Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

17 червня 2013, 23:27 Інше
Відбувся другий етап Чемпіонату України з кільцевих перегонів
Відбувся другий етап Чемпіонату України з кільцевих перегонів

Шалена швидкість, круті віражі та навіть аварія. Все це було на другому етапі Чемпіонату України з кільцевих змагань. Як точилася запекла боротьба та яке воно - життя професійних автоперегонців.

Олег та Ігор Скузи - багаторазові чемпіони України з кільцевих перегонів. Цьогоріч вони знову прагнуть перемогти.

Олег Скуз, автоперегонець:

- Настроение боевое. Мы всегда настраиваемся на победу, поэтому все нашы действия направлены на то, чтобы побеждать.

Глядачі нетерпляче чекають на видовище й нову порцію адреналіну. І ось - шоу починається. Двигуни ревуть, глядачі шаленіють від захвату, а сонце немилосердо смалить. Другий етап чемпіонату України лише стартував, та на трасі - спекотно.

У підбитому автомобілі - син Олега Скуза Андрій. Спортсмен трохи ушкодив руку і з виведеним із ладу автомобілем передчасно покидає змагання. Його батько каже: аварії в автоспорті - звична річ. Переконався на власному досвіді.

Олег Скуз, автоперегонець:

- Автомобиль перевернулся, четыре, пять оборотов через крышу, и я не получил никаких повреждений абсолютно.

Пілота під час карколомних аварій надійно захищає спеціально обладнаний салон машини. Водій пристебнутий до сидіння в шести місцях. Його голову, окрім шолома, прикриває отака форма сидіння.

Олег Скуз, автоперегонець:

- При резком лобовом ударе, боковом ударе он никуда не смещается и если смещается, то вместе с сидением. А так как он пристегнут ремнями, то это сидение может перемещатся только в пределах каркаса безопасности автомобиля.

Спортсменам було нелегко, зате адреналіну вистачило всім - і учасникам чемпіонату, і вболівальникам. 

- Враження вообще. Клас.

В'ячеслав Іванченко, автоперегонець:

- Мы вчера выиграли и сегодня надеялись на это, и сделали все как надо.

Розігріті та збуджені спорсмени радо діляться враженнями, а ще зізналися, які телеканали люблять дивитися під час відпочинку.

Ігор Скуз, автоперегонець:

- Мне очень нравится канал НТН. Во первых, потому что это - мужской канал. Мужское направление. Он освещает и криминальные новости, и интересные очень передачи, интересные фильмы.

Телеканал НТН на цьогорічному Чемпіонаті України з кільцевих перегонів виступає інформаційним партнером братів Скузів. Переможців другого етапу - аж п'ятнадцятеро, по троє в кожній із п'яти категорій. Серед тих, хто виборов перші місця -  Олег та Ігор. Попереду ще три етапи і вони можуть стати вирішальними в боротьбі за лідерство. Наступний, третій, відбудеться 6 липня на автодромі "Чайка".