Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

5 червня 2013, 21:39 Інше
У Маріуполі затримали викрадачку дітей
У Маріуполі затримали викрадачку дітей

Викрадачку дітей затримали у Маріуполі. Жінка заробляла на життя жебрацтвом за допомоги чужих малюків, бо власних не мала. Дітей брала у знайомих. Казала, що хоче погуляти з ними. Та на вулиці одразу зникала.

Ця дивна історія розпочалася ще у квітні цьогоріч. Тоді 23-річна мешканка Маріуполя у своєї подруги-п'янички попросила 4-річного сина. Нібито з ним хотіла просто погуляти. Втім, маленького Тимура так і не повернула. А просто підкинула родині пенсіонерів. Їм шахрайка назвалася Катериною й нафантазувала про питущу матір, яка вигнала її з домівки разом з дитиною. Тоді подружжя на одну ніч прихистило жінку. Вранці вона пообіцяла, що повернеться по хлопчика, але збрехала.

Лідія Данилівна, мешканка м. Маріуполя:

- В 8 часов я ушла, а сыну сказала, говорю: смотри, а как дальше, я не знаю. Ну, она не пришла, и он вызвал милицию.

Міліціянти відвезли малюка до лікарні. Нині він у дитячому будинку - його батьків позбавили прав опіки. За кілька місяців історія повторилася з іншою горе-матір'ю.

Оксана, постраждала:

- Девочка попросила ребенка покатать. Ну, я разрешила, недалеко. Вообще недалеко. Она пошла далеко сильно.

Оксана схаменулася запізно. Намагалася самотужки розшукати жінку з 4-місячною донечкою Настею, але не вдалося. Тож звернулася до правоохоронців.

Олександр Липинський, керівник відділу Іллічівського РВ міліції м. Маріуполя:

- Находясь на патрулировании, работники ГСО, имея на руках ориентировки, увидели движущуюся незнакомую девушку. Подъехав к ней - они увидели, что это именно та девушка, и доставили ее по назначению, то есть в Ильичевский районный отдел.

Нині з викрадачкою дітей працюють слідчі. На допитах жінка зізналася - малюків використовувала для жебракування.

Олександр Липинський, керівник відділу Іллічівського РВ міліції м. Маріуполя:

- Девушка состоит на учете в психиатрическом диспансере. Систематически занимается попрошайничеством. Семья неблагополучная. Живут на пособие, получаемое по инвалидности.

У міліції кажуть - шахрайка часто змінювала колір волосся, що заважало її знайти. Тож припускають: жінка усвідомлювала власні дії і знала про можливу відповідальність за скоєне. Нині проти злочинниці розпочате кримінальне провадження за викрадення малолітньої дитини. Затриманій загрожує до 5 років позбавлення волі.