Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

25 травня 2013, 14:38 Інше
Нова екстремальна розвага в столиці
Нова екстремальна розвага в столиці

Вільне падіння! Дев'ятнадцятирічна дівчина зірвалася з найпопулярнішого екстремального атракціону Києва. Постраждала вижила, проте в лікарні. Така новина з'явилася вранці в соцмережах.

Тролей під аркою Дружби народів нині найпопулярніший атракціон столиці. Містяни й туристи не шкодують ста п'ятдесяти гривень за швидкий з'їзд з одного берега Дніпра на інший.

Новина про те, що напередодні з цього атракціону зірвалася дівчина, наполохала всіх. Та насправді дев'ятнадцятирічна киянка просто впала з дерева, що поряд з майданчиком для приземлення.

Ольга, адміністраторка атракціону:

- Человек упал с высоты на городском пляже, не с нашего объекта. И наша компания оказала ему первую помощь.

Олена Василяка, помічник керівника Дніпровського РУ міліції м. Києва:

- Від працівників швидкої медичної допомоги надійшло повідомлення про те, що в парковій зоні на Трухановім острові молода дівчина в результаті падіння з висоти отримала тілесні ушкодження. Розпочате кримінальне провадження за статтею 271.

Адміністрація атракціону запевнила: зірватися з тролею неможливо.

Ольга, адміністраторка атракціону:

- Здесь работает двойная страховочная система. То есть обрыв одной линии не ведет за собой обрыв другой, они независимы.

Нині вони працюють у звичному режимі. Ганні лише чотирнадцять. Разом із подружками вирішила таким екстремальним польотом відсвяткувати останній дзвоник.

- Очень страшно, но хочется попробовать в первый раз. Экстремально!

Технічні приготування - і школярка готова до стрибка. Власники зізнаються: охочих проїхатися - мало, і все через погані погодні умови. Певні, попереду канікули, тож стрибунів побільшає. 

- Кто желает покататься, подходите одеваться!