Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

13 травня 2013, 22:18 Інше
У столиці школярка заподіяла собі смерть
У столиці школярка заподіяла собі смерть

14-річна школярка розбилася в Києві. Дівчина вистрибнула з вікна на восьмому поверсі. Що змусило дитину вкоротити собі віку?

Надвечір киянин Андрій порався на автостоянці. Аж раптом з боку сусідньої багатоповерхівки почув незрозумілі звуки.

Андрій, свідок трагедії:

- Чую - гуп! Звук і стук. Вийшов, подивився - нічого. А пройшов - люди кричать уже. Дитина впала.

Поблизу розташованої впритул до будинку крамниці вже зібралася юрба. Кілька чоловіків видерлися на дах закладу. Там стікала кров'ю дівчина-підліток.

Тетяна, сусідка загиблої:

- Услышала звук. Посмотрела в окно - лежит девочка на крыше. Позвала мужа, а муж быстренько вызвал скорую. Очень быстро приехала скорая, но ничем ей помочь не смогли.

Андрій, свідок трагедії:

- Вроді би зразу жива була. Минути дві-три була жива. Потом уже всьо. Скора уїхала десь через час.

Загиблою виявилася 14-річна мешканка будинку - Наталя. Вона вистрибнула з вікна власної квартири на восьмому поверсі. Свідки трагедії кажуть - дитина пішла з життя свідомо. Перед кроком у вічність на зап'ястку написала свої ім'я та адресу. 

- Я ее утром видела - поздоровалась, и вот так пошла туда... Хорошо выглядела, такая серьезная.

Ця жінка не стримує сліз. Вона чи не остання бачила дівчинку живою. Каже, як сталося непоправне, нікого з дорослих вдома не було. Школярка дочекалася, коли батьки пішли у справах.

Валентина Петрівна, сусідка загиблої:

- Не дай Бог такого никому, ничего. Девочка очень красивая, очень хорошенькая, прелестная. Семья. Знаете, это темное дело. В каждой семье что-то. У них три человека - папа, мама и доця. Любимая доця.

Що змусило вкоротити собі віку школярку - нині гадає мало не весь будинок. Подейкують, Наталя вельми переживала через непрості стосунки з бой-френдом.

- Не обдолбанная. Адекватный ребенок, целеустремленный.

- А де, Ви кажете, вона навчалась?

- Кака-то специальная немецкая школа.

- Любов вроді би, говорять. Із-за любві дєвочка стрибнула.

Тетяна Подольська, психолог:

- Суициды достаточно часто бывают в подростковом возрасте, в силу психологических особенностей подростков. Поэтому родители должны очень пристальное внимание уделять поведению ребенка. Он стал нервный, плаксивый, закрытый, скрытный - на это скорее всего есть определенный повод.

За фактом загибелі дитини столична міліція вже розпочала кримінальне провадження. Утім, з журналістами правоохоронці поки не спілкуються. Кажуть - до з'ясування усіх деталей справи.