Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

17 квітня 2013, 11:21 Інше
НТН запустив проект проти педофілії
НТН запустив проект проти педофілії

Програма надзвичайних новин телеканалу НТН "Свідок" запустила проект "НТН проти педофілії!" в соціальних мережах Facebook і Вконтакте. Проект є частиною Програми соціальної відповідальності телеканалу, яка сьогодні включає також проект "Допоможіть", в рамках якого канал регулярно розповідає у своєму ефірі історії дітей, які потребують допомоги, а також ретранслює їх на сайті і в соцмережах.

"НТН проти педофілії!" спрямований, насамперед, на батьків і школярів, які входять до групи ризику. Проект розповідатиме про реальні випадки педофілії, з якими стикалися журналісти "Свідок", давати поради у вигляді віжуалів з елементарними правилами безпеки, які зручно буде постити, а також публікувати шляхи виходу з таких ситуацій. У проекті заплановано участь ряду експертів, в т.ч. психологів, які зможуть відповісти на найбільш часто турбуючі запитання.

"З приходом весни діти і підлітки часто гуляють без супроводу і нагляду батьків, а в ефірі "Свідок" з'являється велика кількість сюжетів, пов'язаних з педофілією. Цим проектом ми настійно нагадуємо батькам провести профілактичні бесіди зі своїми дітьми, і розповісти їм прості правила, які зможуть уберегти їх від нещастя," - розповідає Олександра Винокурова, Головний експерт з інтернет-комунікацій телеканалу НТН.

"Будь-який телеканал володіє величезним інформаційним впливом на своїх глядачів. Тому його соціальна відповідальність в десятки разів вище, ніж будь-якої іншої компанії. НТН у цьому середовищі особливий, тому що свій ефір присвячує хворим і надзвичайним темам. Педофілія - ​​одна з найболючіших тем, тому ми сподіваємося, що наш проект допоможе батькам і підліткам звернути увагу на проблему. І в ефірі "Свідок" історій з педофілією буде значно менше", - коментує Виконавчий продюсер телеканалу Олександр Мельничук.

Закликаємо всіх небайдужих підтримати проект і розміщувати пости у себе на сторінках в Facebook і ВКонтакте.