Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

27 березня 2013, 13:56 Інше
В столиці чоловіка викинули з маршрутки під час епілептичного нападу
В столиці чоловіка викинули з маршрутки під час епілептичного нападу

Ганебна пригода в столиці: чоловіка під час епілептичного нападу викинули з маршрутки. За двадцять метрів від зупинки - просто у сніг. Інцидент вражає жорстокістю. 

О десятій годині ранку співробітники Київської служби порятунку прибирали сніг на подвір'ї. Раптом почули з вулиці крики.

- Мы услышали крик: Человек под автобусом! Ну и профессиональная реакция, рванули спасать человека.  

Те, що побачили рятувальники, їх шокувало: посеред дороги стояла маршрутка, а просто під нею лежав чоловік обличчям у сніг. Коли підбігли ближче, зрозуміли, що з транспорту випхали пасажира з епілептичним нападом.

Володимир Александров, заступник командира київської служби порятунку:

- Он скатился по этому уклону под автобус. Мимо проезжала машина скорой помощи, отреагировали, мы их попросили остановиться. Они приняли этого больного, в это время, пока мы доставали человека, автобус закрыл дверь. Водитель даже не поинтересовался, что с этим человеком, и автобус пошел дальше по маршруту. 

Утім, найбільше шокувала свідків байдужість пасажирів у переповненому транспорті. Жоден з них навіть не намагався допомогти хворому.

Володимир Александров, заступник командира київської служби порятунку:

- Одет был опрятно, нормально, кожанная куртка, брюки, ни грязный, ничего, ни какой-то страшный. Совершеннейшее равнодушие и пассажиров и, в первую очередь, водителя автобуса, который вообще несет ответственность за тех, кого он везет. 

Свідки запам'ятали державний номер маршрутки. З надією, що за таку байдужість водія і тих, хто виштовхував хворого, притягнуть до відповідальності, свідки звернулися до міліції й ДАІ. Утім у правоохоронців своя версія кричущого інциденту.

Юлія Шевчук, помічник керівника Подільського РУ міліції в м. Києві:

- Люди, які їхали поряд з чоловіком в маршрутному таксі, зробили все, що могли. Правоохоронці, опитавши свідків, прийшли до висновків: люди, аби убезпечити чоловіка, аби він не наніс собі ушкоджень, вирішили одразу його винести з салону. Поклали його в той сніг, то було найкраще, що можна було зробити. 

Хворий нині в лікарні. Від нього поки що жодних заяв до міліції не надходило. А водій маршрутки й далі їздить містом.