Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

22 березня 2013, 12:31 Інше
Київські блогери
Київські блогери

Вони лише хотіли збільшити товарообіг, а стали українськими зірками. Вони затанцювали за прилавком і стали відомими на всю Україну. Та спочатку колоритні продавчині з крамниці "Соки-Води" запалили серця столичних блогерів. Відео, на якому двоє пухкеньких працівниць витинають під "the Pierces", активно коментують. Більшість людей у захваті, що жіночки нітрохи не комплексують і насолоджуються життям. Дехто запитує адресу закладу й хоче особисто познайомитися із зірками інтернету. Кияни жартують - так треба починати кожен робочий день і тоді все буде на хвилі позитиву.

Почуття гумору є і в нашого наступного героя-киянина.  

- Всегда помню твои в лосинах ноги и волосы, как чистый лист белые. Гуляешь там с фраерками, в солярии загорелыми, дорогое пьешь мохито. А сердце пацана разбито.

Коли уражає стріла Амура, почуття романтики поймає навіть суворих троєщинських хлопців. Та висловлюють вони свою пристрасть своєрідно.

- Слушай, малая, ты что не поняла? Пойми, ты разбила у меня все внутри. Там на своих Оболонских липках гуляешь с собачкой, а у меня нет денег даже на маршрутку, так как купил себе новые кроссы и "адидас" куртку. 

Зворушені роликом у ютубі, інтернет-користувачі навіть запропонували "скинутися" троєщинському романтикові на маршрутку, щоб він зміг доїхати до своєї коханої. Щоправда, ображений герой від ревнощів ладен назавжди викинути дівчину зі свого серця. Ба, навіть гірше. Хлопець погрожує видалити її з "контакту". 

- Я удалю тебя из контакта и забуду твой телефон.

Юнак упевнений, що у всіх його бідах винен непрестижний Троєщинський район. 

- Сижу я в падке на Трое и смотрю на огни далекой Оболони. Там в воде отображаються высотки. Там ты, запустившая в мое сердце с дизайном ногти.

А ось надії парубок не втрачає, він впевнений, що колись усе зміниться і він таки стане мешканцем престижного Оболонського району. А кохана ще дуже пошкодує, що проміняла його на інших.

У киян взагалі добре почуття гумору. З негараздів у столиці блогери креативно кепкують і помічають отакі дрібнички.