Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

31 січня 2013, 20:50 Інше
Заметіль паралізувала рух у Києві
Заметіль паралізувала рух у Києві

Сніговий апокаліпсис. У Києві знову заметіль, а комунальні служби не надто поспішають прибирати засипані дороги. Зранку столичний транспорт у кілометрових заторах.

Павло Прядко, кореспондент:

- Зима нагадала про себе з новою силою. За кілька годин хурделиці столиця вкрилася товстим шаром снігу. Рух на київських дорогах зупинився.

Вже о восьмій ранку головні артерії міста зупинилися в 9-бальному заторі. Дістатися роботи було майже неможливо. 

- Это столица Украины и такой беспредел!

Галина більше сорока хвилин чекала на трамвая, проте марно. 

- Вы знаете, не очень довольна, потому что вот стояла там, на остановке, и как оказалось, что у нас некому чистить трамвайные линии.

"Свідок" за кілька годин знімання побачив лише кілька прибиральних машин. Та й ті лише проїжджали повз засніжені ділянки.

А ось у Київавтодорі зазначили - столичні вулиці прибирає вся наявна техніка. Окрім того, удосвіта висипали на дороги близько півтори тисячі тон солі й піску.

Кияни ж обурені і водночас до такої ситуації на дорогах за цю зиму звикли. 

- Мы платим налоги, ЖЕКам, госструктурам, хотелось бы, чтобы это как-то на другом уровне решалось. Эти бедные работники ЖЕКа не могут сами все своими руками расчистить. 

- Вы знаете, у нас народ такой, что он со всем свыкается. Хотя, конечно, мы желаем лучшего.

За прогнозами синоптиків, ближчими днями в Києві дощ з мокрим снігом і незначне зниження температури. Тож, імовірно, вихідними столиця ще й заледеніє.