Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

19 січня 2013, 10:52 Інше
На Київщині шукають зниклу дівчину
На Київщині шукають зниклу дівчину

Вже більше тижня шукають 22-річну мешканку села Нових Безрадичів, що на Київщині. Ще 2-го січня вона пішла з дому й не повернулася. Рятувати Олену Остапенко рушили навіть ті, хто не знав її особисто, а був знайомий з нею лише в соцмережах.

Свою сестру Катерина востаннє бачила 2 січня. Приблизно о шостій вечора та одяглася й вийшла з дому. Зазначає: Олена раніше часто відвідувала друзів, але обов'язково попереджала. Та цього разу все було інакше.

Катерина, сестра зниклої:

- Вона завжди їздила з рюкзаком своїм, але цього разу, дуже дивно, але вона його не взяла. Ну куди могла поїхать, я не знаю. Я всім друзям обзвонила ще через неділю після того, а коли зрозуміла, що її у них немає, то у мене припущень не має, куди вона могла поїхати.

Сестра каже, Олена - творча особистість і полюбляє бути на самоті, може сидіти в інтернеті з ранку до пізньої ночі.

Катерина, сестра зниклої:

- В неї музика і малюнки - це її життя. Вона в книжному магазині працювала деякий час, але пішла звідти, тому що їй дуже тяжко в колективі. От її не розуміють. Їй тяжко, він її тяготить.

До пошуків долучилися навіть люди, які ні разу в житті з Оленою не зустрічалися.

Катерина Медведєва, мешканка м. Києва:

- Лену я не знаю ни лично, никогда не переписывалась с ней, не видела. Общие знакомые попросили меня как киевлянку просто обзвонить больницы, помочь в поиске.

Друзі зниклої допомагають, чим можуть: створили сторінку у ВКонтакті та розклеюють листівки із зображенням приятельки на вулицях. Шукають її і правоохоронці. У міліційних психологів після вивчення інтернет-сторінки Олени - своя думка.

Микола Жукович, керівник відділу ГУ МВС України в Київській області:

- Вона, спілкуючись зі своїми друзями в соціальних сетях, залишила таке повідомлення, що хоче розпочати життя все спочатку. Мається на увазі, що не покінчити життя самогубством там, суїцид створити, а розпочати саме з початку.

Навіть якщо це так, ані друзі, ані правоохоронці не припинять пошуків, доки не знайдуть Олени. Усіх, хто бачив зниклу, просять телефонувати на 102.