Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

17 січня 2013, 00:59 Інше
Сумнівне самогубство у середмісті столиці
Сумнівне самогубство у середмісті столиці

Загадкова смерть дівчини в центрі Києва. У самому серці столиці, в елітній винайнятій квартирі на вулиці Городецького знайшли застрелену 19-річну мешканку Запоріжжя.

Потрапити на подвір'я цього будинку не просто. За ґрати консьєржі журналістів не пускають. Жінки, що цілодобово тут чергують, від камер ховаються. Вранці в одній із квартир знайшли мертвою дівчину.

Охоронець:

- Приехала милиция да и все, милиция и скорая помощь, в 5 утра.

Ігор Михалко, керівник відділу ГУ міліції м. Києва:

- Як з'ясувалося правоохоронцями, дівчина 93 року народження, уродженка місця Запоріжжя, на тілі було в правій скроні кульове поранення, поруч лежав предмет, схожий на пістолет.

Дівчину знайшли медики, яких викликали її подруги. Вони, начебто, знали, що приятелька має намір скоїти суїцид, та зупинити не встигли.

Ігор Михалко, керівник відділу ГУ міліції м. Києва:

- На місці події до правоохоронців звернулись дві жінки, які повідомили про те, що близкьо 3 години ночі до них зателефонувала спільна знайома і повідомила, що дівчина виказує намір покінчити життя самогубством. Слідство каже, що це версія самогубства, але наразі проводяться всі оперативні заходи, щоб з'ясувати, що і до чого.

Елітну квартиру дівчина винайняла на три дні. Місце для самогубства обрала більш ніж незвичне. Ці трикімнатні апартаменти на вулиці Городецького коштують 320 доларів за добу. Розраховані вони на шістьох осіб, мають дві спальні, джакузі та навіть сейф. Що робила у столиці 19-річна гостя із Запоріжжя та звідки в неї гроші на таке помешкання - правоохоронці наразі не кажуть. Де взяла зброю та чи справді це було самогубство - має з'ясувати слідство.