Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

14 січня 2013, 22:03 Інше
У Криму алабаї напали на людину
У Криму алабаї напали на людину

Напад алабаїв. У Симферополі чоловік приїхав до крамниці, розташованої у приватному будинку, та не встиг вийти із автівки, як на нього накинулися два велечезних пси.

Сталося все в Київському районі міста. Молодик приїхав власним "Москвичем", аби придбати запчастини у крамниці, яка розташована у приватному будинку. Щойно зачинив машину, з сусіднього подвір'я вискочили й накинулися двоє велетенських псів.

- До ворот еще не дошел метра четыре, и выскочили собаки.

Якби не випадковий перехожий, трагедії не уникнути б. Тварини вже повалили водія на землю і почали шматувати його, а запах крові лише посилював їхню лють.

- Шел мимо, слышу крики.

- Удалось отбить или как?

- Отогнать.

Чоловік відігнав собак, потім переніс пораненого в машину й викликав міліцію та швидку.

Богдан Ісаєв, керівник травматологічної поліклініки м. Симферополя:

- Доставлен был больной со множественными укушенными ранами верхних и нижних конечностей, волосистой части головы. Всю необходимую помощь согласно инструкции по оказанию помощи при укусах животных ему оказали.

Зараз постраждалий у лікарні. Його життю нічого не загрожує. Власник собак - а це були алабаї - не заперечує, що саме його пси накинулися на людину, але й не почувається винним.

- Я пошел ужинать, собак спустил во дворе, бегают. Калитка закрыта. Сосед мне звонит, говорит, у тебя собаки на улице. Как, что? Видно, он подошел. Я не знаю, что он делал. Что я могу сделать. Я сижу за столом. Я же не буду каждые 5 минут следить, кто там за забором лазает.

Тепер інцидент розслідує міліція. Тривають експертизи стану здоров'я постраждалого.

Ольга Богославська, в.о. керівника сектору ГУ МВС України у Криму:

- По результатам проверки и экспертизы будет принято решение в соответствии с действующим законодательством. Сейчас также решается вопрос о привлечении хозяина собак к административной ответственности по ст. 154 КоАП - нарушение правил содержания собак и кошек.