Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

2 січня 2013, 23:41 Інше
Пригоди новорічних дідусів
Пригоди новорічних дідусів

Діди Морози та Санта Клауси і епатажні, і винахідливі. Торік у них було немало труднощів і пікантних ситуацій, та вони, здається, всьому дали лад.

Ефектну появу дідугана у Великій Британії зіпсувала, хто б подумав, - борода. Вояки-десантники підготували для відвідувачів одного з супермаркетів креативного новорічного подарунка. Санта Клаус мав спускатися до людей на мотузці. На півдорозі від стелі до підлоги старий ускочив у халепу. Біле клочча безпорадно заплуталося в линві. Бідолаха провисів над покупцями сорок хвилин. Визволяти його взялися колеги з роботи. Один із відчайдухів вивільнив бороду, і глядачі, за неймовірну порцію позитиву, зустріли Санту гучними оплесками.

Про кумедні історії не з чуток знають і українські Діди Морози. Надто, коли справу доводиться мати з дітьми, реакцію яких іноді неможливо передбачити. 

Дід Мороз:

- Коли діти розповідали мені віршики, перша підійшла до мене дівчинка. Залізла мені на руки і зразу обняла. Я їй кажу - будеш віршики розповідати? Вона мене крепко обнімає-обнімає. Вся група вже розповіла мені всі віршики, а вона сидить. І дитина заснула в мене на руках. Реально заснула.

Діти дуже люблять і чекають Діда Мороза, тому завжди бурхливо реагують на його появу. Та малі бешкетники бувають і глумливими, від душі кепкують із незграбності новорічного гостя.

До чого тільки не вдаються дорослі, аби потішити дітвору. В Японії Санта Клаус влаштував незвичайне новорічне шоу. Одягнув традиційну червону шубу, начепив ласти, маску та - гайда в акваріум. Перші свої подарунки, рибу і креветки, роздавав екзотичним морським мешканцям. Маленькі глядачі аж роти пороззявляли від здивування. Подивитися на підводного Санта-Клауса в Токіо приходять тисячі відвідувачів щодня.

А ще креативні новорічні дідусі чудово засвоюють найрізноманітніші танцювальні жанри.

І запам'ятайте, ніколи не можна відбирати в дітей віру в новорічне диво. Це на все життя затямив канадієць, який заявив, що Санта-Клауса не існує. Під час щорічного параду дідусів із Лапландії 24-річний молодик почав кричати: старий добродій - це казочки для малих. Нетверезого протестувальника одразу ж затримала поліція. Правоохоронці заявили, що його вчинок ганебний, бо позбавляє дітей радісних ілюзій.

Утім, Діди Морози й Санта Клауси - як і звичайні люди - на новорічні свята пиячать і роблять дурниці. Інколи вони так нагостюються, що вдосвіта не в змозі самостійно потрапити додому.