Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

27 грудня 2012, 21:06 Інше
"Свідок" завойовує соцмережі
"Свідок" завойовує соцмережі

Вже понад півроку сюжети «Свідка» можна дивитися не лише по телевізору, а й у соціальній мережі ВКонтакті. За цей час у програми з'являлися нові шанувальники. І ось тепер можемо похвалитися - наших підписувачів у цій соцмережі більше 15-ти тисяч.

Група «Свідка» ВКонтакті з'явилась у травні. Відтоді в мережі інтернет можна переглядати всі наші сюжети. Якщо ви не встигли подивитися програму по телевізору або про події в Україні та світі дізнаєтеся саме з всесвітього павутиння - наша сторінка ВКонтакті саме для вас.

Олександр Мельничук, директор з виробництва телеканалу НТН:

- Мы благодарны людям за то, что они смотрят наши сюжеты даже в сети, будем развиваться и добавлять еще больше информации какой-то разноплановой, не только наши сюжеты.

Більшість аудиторії соціальних мереж - це молоді люди, які вже не дивляться телевізорів. А новини знають здебільшого з інтернету. Тож саме тут ліпше проводити профілактично роботу з молоддю - вважають правоохоронці.

Сергій Бурлаков, заступник керівника управління МВС України:

- Для того чтобы достучаться до молодежи, до подростков, до каждой социальной группы, надо использовать те способы коммуникации, которые ближе к социальной группе, соответсвенно для молодежи это интернет, это такие сети, как например ВКонтакте.

До того ж у мережі глядачі можуть коментувати побачене. Усі зауваги читає редакція "Свідка".

Марина Фоменко, інтернет-аналітик:

- Телевизор - это все-таки коммуникация одностороння, это двухсторонняя коммуникация, и пользователь может задать вопрос собственно какой то уточняющий, узнать, кто делает программу, если у тебя есть вопрос, ты на него получишь ответ, если ты просто смотришь телевизор, ты не сможешь получить никакой ответ.

Наразі ВКонтакті більше 15-ти тисяч підписувачів "Свідка". І щодня їхня кількість невпинно зростає.

Марина Фоменко, інтернет-аналітик:

- Казалось бы, просто нажимаешь лайк и все, но тем не менее таким образом ты себе даешь возможность получать в свой мирок небольшой постоянно информацию о том, что происходит в программе.

Тож якщо ви цікавитеся всім, що відбувається в Україні і світі, або ж маєте теми для "Свідка" - чекаємо вас на нашій сторінці.