Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

3 грудня 2012, 11:10 Інше
Кричевський побився на зйомках програми "Круті 90-ті"
Кричевський побився на зйомках програми "Круті 90-ті"

Гарік Кричевський, який є ведучим проекту НТН "Круті 90-ті", побився з одним із акторів на знімальному майданчику. Без жертв не обійшлося - опонент Гаріка пошкодив ногу і тимчасово вибув зі знімального процесу.

Зйомки проходили в ресторані "Флоренція" на Березняках з типовим для 90-х років інтер'єром і маленькою сценою, де Гарік Кричевський співав для "братків" тієї епохи. Спочатку згідно режисерського задуму все повинно було проходити досить мирно і легку заварушку повинні були грати актори. Однак у процесі зйомок Гарік настільки надихнувся знімальним процесом і духом того часу, що вирішив взяти участь у бійці. І хоча бійка була постановочною, Гарік і актори увійшли в раж. У результаті в жертвах опинилася нога одного з акторів. Зірка шансону не постраждала.

"Знімати саркастичні проекти досить складно. Адже сміятися повинні глядачі, актори ж разом з головним героєм завжди серйозні в кадрі. Тільки от забезпечити цю серйозність на знімальному майданчику іноді можливо тільки криком і погрозами не встигнути закінчити зйомку в запланований час", - ділиться Олена Костянтинівська, керівник проекту.

В ефірі НТН вже вийшли перші 5 серій "Крутих". У наступну неділю о 23.00 виходить 1996 рік. Зараз йде активний знімальний процес 1998 та 1999 років.