Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

19 листопада 2012, 23:21 Інше
У Миколаївській області дві жінки намагалися вкоротити собі віку
У Миколаївській області дві жінки намагалися вкоротити собі віку

Двоє людей вкоротили собі віку на Миколаївщині. На власному подвір'ї стрибнула в криницю бабуся, а п'ятдесятирічна жінка кинулася у воду з мосту. 

- Давай-давай. Вилазь! Тягніть! Тягніть давай бігом!

За кілька хвилин бездиханне тіло пенсіонерки витягнуть на поверхню. Що 85-річна бабуся знайшла свою смерть на дні колодязя, першим запідозрив син. Коли стара мати не повернулася до хати, він кинувся шукати її  подвір'ям. А як побачив відкриту ляду на криниці, поряд - ціпка, все зрозумів.

Владислав Мельников, заступник керівника відділу ТУ МНС України в Миколаївській області:

- К месту выехало отделение на аварийно-спасательном автомобиле, при помощи альпинистского снаряжения погибшая была извлечена из колодца. Медиками установлено, что она мертва.

Як сталося, що пенсіонерка опинилася на дні колодязя, тепер з'ясовують слідчі. За попередньою версією - старенька вкоротила собі віку.

***

А ось іншій самогубці на Миколаївщині здійснити свій фатальний намір зашкодили свідки. Кілька чоловіків рибалили поблизу мосту через річку й помітили, як з бетонної споруди у воду шубовснула жінка. Свідки одразу ж зателефонували рятувальникам.

Генадій Пуховий, водолаз:

- Было обнаружено, что женщина прыгает с моста. Женщина упала в воду. Мы вышли на лодке, двумя лодками. Женщина была подобрана, ей вызвали скорую помощь, доставили на берег.

- Вы сами спрыгнули?

- Да.

- Как фамилия?

- Иванова.

Коли відчайдухи дісталися водолази, вона ще трималася на поверхні води. Її куртка під час падіння набрала повітря і зарадила, як рятувальний жилет.

Генадій Пуховий, водолаз:

- Видно, что немножко в перепуге, вода холодная, так что немножко переохлаждение было. Внятно она не может сказать, как ее зовут. Где она живет, тоже не говорит. Пока.

Нині постраждала оговтується від шоку в лікарні. Що спонукало жінку наважитися на холодну осінню купіль - тепер з'ясовують правоохоронці.