Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

12 листопада 2012, 22:14 Інше
У Чернівцях наклала на себе руки молода мати
У Чернівцях наклала на себе руки молода мати

Смерть, що викликає чимало питань, у Чернівцях. На проспекті Незалежності з даху дев'ятиповерхівки впала жінка. Від травм померла миттєво. За припущеннями, це було самогубство. Утім, чому молода мати це скоїла - ще з'ясовують.

Про смерть людини біля цього будинку нагадують оці дві свічки та квіти. Жінці, що впала з багатоповерхівки, було лише 22. Місцеві кажуть, спочатку подумали, що загинула тварина.

Світлана, мешканка сусіднього будинку:

- Я побачила свічечку, ці квіти. Подумала, що діти за голубом це поставили, за голубом або в пам'ять про кішечку. А потім думаю, ні, це з дорослим щось сталося.

Спантеличені приїздом міліції та швидкої жителі проспекту Незалежності розповідають, що були певні - то збили когось на дорозі. А коли довідалися про нібито самогубцю - ніяк не могли прийти до тями.

Тетяна, мешканка сусіднього будинку:

- Увидели, когда лежала тут. Скорая была, милиция. Сначала думали, что здесь кого-то сбили, а потом уже сказали, что с крыши девушка бросилась. Два годика ребенку, вообще не представляю, что здесь может быть такое.

Місцеві подейкують, що молода мати страждала на депресію. Правоохоронці підтверджують - мала певні проблеми зі здоров'ям.

Роман Мігорян, керівник відділу УМВС України в Чернівецькій області:

- Чернівчанка знаходилася на обліку в психіатричній лікарні. Наразі жодних ознак або інших слідів насильницької смерті не виявлено.

За фактом самогубства триває перевірка. Слідчі намагаються з'ясувати причини, які штовхнули молоду матір на страшний вчинок.