Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

1 листопада 2012, 23:18 Інше
Житомирець заночував у труні
Житомирець заночував у труні

У Житомирі 33-річний чоловік після сварки з дружиною і пляшки горілки вирішив заночувати в похоронному бюро. Далеко йти йому не довелося - заклад розташований на першому поверсі будинку. Замість ліжка вмостився в домовину. Правоохоронці, котрі навідалися до приміщення, ледь не зомліли, коли з труни піднявся молодик.

Сімейна сварка, потім чарка й додому вже не хочеться, а спати десь потрібно. Тож і вирішив 33-річний житомирець уночі на Геловін подрімати в домовині. Далеко йти не довелося: на першому поверсі будинку - ритуальна крамниця. Тож неборака вибив скло, влігся собі у труну, ще й віко за собою закрив. Дзенькіт розбитих шибок почули сусіди, одразу викликали міліцію. Правоохоронці ж, що прибули на місце, неабияк здивувалися, коли з однієї з домовин виліз нетверезий чоловік.

Віталій Годований, співробітник управління ДСО в Житомирській області:

- Він пояснив, що йшов додому і, так як був в п'яному вигляді, перепутав двері. І рішив тут відпочити, думав, що це він дома.

Здивував нічний гість і працівників закладу. Кажуть: таких випадків у них ще не було.

- Дивіться, он подушечка. Собі ліг і віддихає. О боже, це вобще унікальний случай.

Затриманий твердить: жодних кримінальних намірів не мав, а хотів лише поспати. Та правоохоронці ще перевіряють усі обставини нічного інциденту. Кажуть: буває, через горілку люди здатні ще й не на таке.

Віталій Годований, співробітник управління ДСО в Житомирській області:

- Коли переп'ють свою норму і втрачають свій розум. От тоді вони роблять такі речі, що на здоровий глузд це тяжко таке зробити.