Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

12 жовтня 2012, 11:13 Інше
Новий Гарік Кричевський в новому проекті НТН "Круті 90-і"
Новий Гарік Кричевський в новому проекті НТН "Круті 90-і"

3 листопада в денному суботньому ефірі телеканалу стартує новий проект "Круті 90-і". Дев'ять програм про життя в 90-ті, показане крізь призму власної біографії Гаріка Кричевського, будуть виходити щосуботи в денний прайм. Реалістична подорож у час, з якого починалася пострадянська історія України, викличе сміх, сльози і ностальгію.

"Школа життя, яку пройшли наші люди в 90-х, не можна порівняти ні з чим. Тож ми підійшли до реалізації ідеї нестандартно - наші актори по-справжньому билися і зазивали перехожих зіграти в наперстки, ми стали завсідниками блошиних ринків, у нас в ефірі побували практично всі старі покинуті київські дворики. Наші хлопці купили останні в Києві справжні блискучі лосини, тиждень ганялися за тетрісом, і виманили у колекціонера справжній Range Rover 90-го року випуску!", - ділиться враженнями від зйомок проекту Виконавчий продюсер телеканалу НТН Олександр Мельничук.

Зірка шансону Гарік Кричевський вперше виступить в ролі ведучого телепроекту. "Для мене найскладніше в роботі ведучого виявилося говорити чітко по тексту і в рамках обмеженого часу. Я можу годинами говорити, імпровізуючи. А тут таке не працювало. Все зразково-показове роздовбайство 90-х увійшло в серії "Крутих" на прикладі мого власного життя. І з порожнім баком літака я літав, і паленою "Фінляндією" труївся, і секс-шоп з під'їзду власного будинку виселяв, і з німцями в Німеччині страхові афери провертав. Загалом, буде можливість на славу згадати, як це було, і розповісти молоді, з чого починалася їхня сьогоднішня реальність", - розповідає Гарік Кричевський.

10 жовтня в ресторані "Петрович" відбулася презентація проекту для ЗМІ. Антураж закладу, цікаві спікери і горілочка з оселедцем повністю занурили гостей у атмосферу тих років, відбиту в проекті. Про найяскравіші враження, звичайно ж, перша розповіла Медіаняня.