Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

4 вересня 2012, 21:59 Інше
Сумнівне самогубство сталося у Києві
Сумнівне самогубство сталося у Києві

У столиці жінка випала з вікна дев'ятого поверху. За попередньою версією, це був суїцид. А ось свідки сумніваються, кажуть - молодиця була майже гола й летіла за такою траекторією, ніби її хтось виштовхнув.

Марина Борисполець, кореспондентка:

- Достеменно відомо одне - останній свій крок жінка зробила з дев'ятого поверху цієї висотки. Щодо причин трагедії, то питань тут більше, аніж самих відповідей.

Жінка випала з вікна вранці, зі слів свідків, вона була топлес.

- Она упала, извините, в трусиках только была.

Ольга, мешканка м. Києва:

- Я йшла, вона лежала вже просто накрита темним папером, було відкрите вікно, швидка приїхала, міліції ще не було.

Людмила Михайлівна, мешканка м.Києва:

- Официально никто ничего не рассказывает, кто она такая, говорят, она у нас тут не жила, может, её кто-то из мужчин привел, может, её даже столкнули, потому что она оказалась, если б она сама даже упала, она упала б туда, на асфальт, а она почти уже чуть ли не на деревьях, как она сама могла так долететь?

У квартирі, де, ймовірно, сталося лихо, з журналістами спілкуватися не схотіли. А ось сусіди говіркіші. Вони й розповіли, що 35-річна жінка приїхала в гості до матері. Що спонукало до такого відчайдушного кроку - не втямлять.

Галина Петрівна, диспетчерка ЖЕКу:

- Приїхала вона до мами, і в своїй квартирі вона робить ремонт, приїхала вона до мами, і як вона випала, чого, це вже міліція знає, чи вбили її.

У міліції ж коментувати трагедію відмовилися. Лише зазначили: за попередньою версією це було самогубство. Жінка була на обліку в психіатричній лікарні. Нині триває слідство.