Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

7 серпня 2012, 23:07 Інше
На Сумщині батьки не помітили втечі сина
На Сумщині батьки не помітили втечі сина

7-річний хлопець образився на батька та втік з дому на Сумщині. Мати кинулася дитини вже пізно ввечері, опитала сусідів і лягла спати. Лише вранці до пошуків долучилися правоохоронці.

У родині Кисильових, що мешкають у селі Петровському - 3-є дітей. Спекотного літнього дня хлопці гуляли на подвір'ї. Аж поки  повернувся з крамниці батько - не в доброму гуморі та ще й напідпитку. Під гарячу руку йому потрапив семирічний Владик.

Олександр Кисильов, мешканець с. Петровського:

- Ну балуваний він просто, не слуха і все. Шо не скажеш, він все робе наоборот. Ну як ото не слухається, лозинку даю, так я його не бью сильно, ото лозинкою тільки.

Батьківське виховання хлопця образило, і він додому не повернувся. Мати ж помітила зникнення сина за годину до півночі й побігла до сусідів.

Олександр Кисильов, мешканець с. Петровського:

- Начали шукать, бігали до часа ночі, мати ходила шукала, я з малим був.

Друзі малого розповіли, що Владик втік, але де саме він -  не знали.  Тоді мати пошуки припинила й вляглася спати. Лише вранці нарешті зателефонувала до міліції.

Інна Біличенко, оперуповноважена Білопільського РВ міліції:

- Відразу було задіяно на пошуки неповнолітнього весь особовий склад райвідділу, також було залучено працівників прикордонної смуги, тому що село заходиться на прикордонній території, було задіяно і кінологічну службу.

Сергій, сусід втікача:

- Собрались всім селом, начали шукать його, по заброшеним хатам, колодязям, де тільки можна було шукали, на ставку.

Околиці встигли обійти кілька разів, аж зрештою собака вивів до занедбаної хатини. Хлопець сидів посеред руїн і грався камінням.

- Ти боявся, шо тебе будуть папа і мама ругать, да ?

- Да.

- А часто вони тебе ругають?

- Да.

Горе-батьків за несумлінне виховання оштрафували на 51 гривню та вкотре попередили про недопущення насильства в родині. Втім, замість каяття правоохоронці почули прохання забрати неслухняну дитину.