Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

24 червня 2012, 15:59 Інше
Під Полтавою психічно неврівноважена жінка викликала міліцію на неіснуюче вбивство
Під Полтавою психічно неврівноважена жінка викликала міліцію на неіснуюче вбивство

Сусід розстріляв сусіда! На таке резонансне вбивство в селищі Рибцях, під Полтавою, примчали оперативники. Утім, шукати вбивцю не довелося, адже жертва зустріла міліціянтів живою і неушкодженою. Та як виявилося - виклик був ані п'яним жартом, ані помстою після сварки.

Чоловіка розстріляли з автомата, він лежить на подвір'ї в калюжі крові! Таким повідомленням мешканка селища Рибців підняла на ноги чи не весь райвідділок Полтави. Сталася трагедія - у правоохоронців не було жодного сумніву.

Ігор Середа, співробітник Київського РВ міліції м.Полтави:

Дана громадянка чітко назвалася, назвала свою адресу мешкання і при розмові поводила себе адекватно і вела себе, як нормальна людина.

На місці оперативники остовпіли від шоку. Першим зустрічати озброєних до зубів міліціянтів з будинку вийшов сам "розстріляний" чоловік.

Віктор Вікторович, "розстріляний":

Я прийшов - нікого немає вдома, жінки немає вдома, дивлюся - хвіртка відкрита, двері відкриті. Я закрив хвіртку, включив телевізор і дивився. Собака загавкала. Дивлюся, ваші співробітники лізуть через паркан.

Подружжя тверезе, спокійне і навіть не сварилося. Ніяких злих жартів - пояснила дружина чоловіка, щойно повернулася від сусідів. І сама приголомшена - все бачила, як наяву.

Світлана, заявниця:

- Просто я не знаю, что-то мне такое, страсть какая-то пошла в голову, что вроде в мужа стрелять начали. Я побежала к соседу, говорю: Вася, помоги! Забежал в хату. Говорит, да, Света, Вити нет, все открыто, может, его уже убили и увезли.

Жінка зізналася, подібні видіння з нею вже якось траплялися. Тоді відповіді на їхнє походження шукали в психіатричній лікарні. На обстеження відвезли і цього разу. Але вже наступного дня відпустили, прописавши заспокійливе. Утім, міліціянти наголошують: в "холостих" виїздах завжди є головна небезпека.

Володимир Пасічко, співробітник Київського РВ міліції м.Полтави:

- В той час, поки наші працівники міліції з'ясовують обставини неіснуючого, як у даному випадку, правопорушення, їхньої допомоги можуть потребувати інші люди, від їхнього запізнення бодай на одну-дві хвилини може залежати життя потерпілих.

Тож перш ніж пожартувати з міліції, або комусь полоскотати нерви озброєним нарядом, правоохоронці радять добре подумати. Утім, у разі реальної небезпеки не гаяти ані секунди і телефонувати.