Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

22 червня 2012, 10:07 Інше
В Київській області майже добу шукали маленьку дівчинку
В Київській області майже добу шукали маленьку дівчинку

На Київщині рятувальники шукали трирічну дівчинку. Через неуважність батьків дитина майже добу поневірялася полями та луками. 

Надвечір трирічна Ганнуся та її  татко рибалили на ставку. Як почало клювати, чоловік відволікся до вудки, а коли згадав про дитину - поряд нікого не було.

Сергій Іванович, батько зниклої:

- Насторожило то, что не было ни звука, ни крика. Если бы она пошла в воду. Но она туда 100 процентов не пошла бы, потому что она возле меня стоит и к озеру не подходит. Она боится этого.

Переляканий батько кілька разів оббіг берегом водойми, однак його Ганнусі ніде не було. Потім кинувся додому - телефонувати до МНС. На місце пригоди рятувальники прибули за лічені хвилини, однак надворі вже сутеніло.

Вікторія Рубан, керівник відділу ТУ МНС України в Київській області:

- Пошуки не припинялися ні на хвилину. Шукали в місцях, прилеглих до ставка, інші працівники вели пошуки на самому ставку. В темноті за допомогою фар автомобіля намагалися подавати сигнали.

Зниклу шукали цілу ніч, однак не знайшли жодних слідів. Над ранок до пошуків долучилися кінологи.

Сергій Іванович, батько зниклої:

- Собака как первый раз привела на то место, где ее потом нашли. Чуть дальше, конечно. Второй раз завела вообще в село. Думали, что ребенка забрали инопланетяне, так как не было ни крика, ни звука, никакой реакции на то, что ее зовут.

Коли сонце вже котилося до полудня, один з пошукових загонів повідомив - маля знайшлося. Замурзане дитя рюмсало серед соняшникового поля.

- Давай потихеньку тікать. А я їй кажу - не бійся. Потом підїхала машина. Так ми її знайшли і перезвонили.

Вікторія Рубан, керівник відділу ТУ МНС України в Київській області:

- Дівчинку було знайдено в полі приблизно на відстані 2 кілометрів від ставка, де вона загубилася. Дитина перебуває в задовільному стані.

Маленьку знайду одразу ж оглянули медики, тепер їй вже нічого не загрожує. А її батькам та всім дорослим глядачам програми "Свідок" рятувальники не втомлюються нагадувати - не залишайте дітей без нагляду.