Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

4 серпня 2011, 11:44 Інше
Третю добу в Києві шукають дитину
Третю добу в Києві шукають дитину

Вдягла блакитну сукню, взула рожеві капці, сказала бабусі, що піде на базар купити молока й поповнити рахунка на мобільному. Це було надвечір 31 липня в Солом’янському районі. Після того дев'ятирічної Інни ніхто не бачив.

Надія Анатоліївна, бабуся зниклої дівчинки:

- Ребёнок ушёл, сорок минут проходит - нету, я выглядывала-выглядывала - побежала за ней, нигде её не было, до рынка она не дошла.

Що могло статися з дівчинкою - сушать голову і правоохоронці, і родичі. Інна жила у Дніпродзержинську. До Києва приїхала на канікули до дідуся й бабусі. Друзів у столиці не мала.

Сергій, вітчим зниклої дівчинки:

- Здесь такой район, детей нет, а далеко её гулять не отпускали.

Дорогу, якою дитина подалася на базар, вона добре знала, весь час нею ходила. Тож рідні певні - Інна не могла загубитися.

Востаннє дев'ятирічну Інну Лук'янович бачили біля автозаправки. Камери відео спостереження зафільмували дівчинку, коли вона проходила повз.

Після цього дитина мов крізь землю провалилася. Рідні й міліція збилися з ніг, розшукуючи Інну - та поки що жодних результатів.

Ірина Біба, помічник керівника Солом'янського РУ міліції м. Києва:

- Перевірялися в першу чергу ті місця, де вона бувала разом з родичами, це Макдональдси, це ринки "Соломянський" , "Севастопольський", "Деміївський", автовокзал, залізничний вокзал, все, що можна було перевірити.

Тож рідні просять допомоги у глядачів "Свідка". Зникла має зріст приблизно 130 см, довге темно-русяве волосся. Всіх, хто бачив Інну, або навіть схожих на неї дівчаток, просять телефонувати на номер 102.