Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

23 березня 2011, 19:04 Інше
У київському супермаркеті в ящику для зберігання речей стався вибух
У київському супермаркеті в ящику для зберігання речей стався вибух

Вибух у київському супермаркеті. Стався він у скриньці для зберігання речей покупців. На місце подій одразу вирушила Ірина Винокурова.

Уже за кілька хвилин після вибуху правоохоронці зачинили супермаркет. Що відбувалося всередині - розгледіти можна було тільки в розбиті двері. В маркет нікого не пускали - там працювали вибухотехніки. Саме біля вхідних дверей - камери зберігання - епіцентр вибуху. Люди, що працюють біля супермаркета, розповідають, як почули вибух. Усі перелякалися не на жарт, адже розбите скло розлетілося далеко від магазину.

Свідок вибуху:

- Мы были внутри. Вышли посмотреть, люди разбежались в стороны, там дым, взрыв.

- Дым был?

- Да, дым, стекла летели.

Свідок вибуху:

- Огірки в мене впали на яблука. Оттуда, бачите, осьо.

- Испугались?

- Конечно. Одне діло - по телевізору слушать, що там проізошло, а інше - наяву. Ви що, конечно, страшно.

Та насправді вибух був не надто потужний. Тому всередині супермаркету пошкоджено лише камери схову, один прилавок і двері.

Андрій Лапань, в.о. голови Солом'янської РДА м. Києва:

- Постраждалих немає, всі працівники без травм, немає ніяких пошкоджень, є пошкодження по магазину. Людина, яка працювала напроти, ціла, і тільки що з нею поспілкувався.

Що стало причиною вибуху - з'ясовують правоохоронці. Як потрапив до камери схову небезпечний предмет - можуть підказати камери відеоспостереження.

Володимир Поліщук, керівник відділу ГУ міліції м. Києва:

- З'ясовано, що хтось просто залишив якусь річ у камері схову, чи це є вибуховий пристрій, чи це просто небезпечний предмет, з'ясується трохи пізніше.

Роботу ж супермаркету обіцяють відновити вже найближчим часом.