Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

10 травня 2010, 10:26 Інше
На Рівненщині кішка врятувала господарів квартири від змії
На Рівненщині кішка врятувала господарів квартири від змії

Не зовсім звичайна пригода сталася і на Рівненщині: в одну з тамтешніх квартир влізла змія. Господарів урятувала від несподіваної зустрічі їхня кішка. Чим скінчилася ця історія - дивіться далі.

Непроханого плазуна опівночі в одній з кімнат побачила кицька господарів. Відвойовувати муркотуху Лолу, що відбивалася від змії, довелося доньці власниці квартири.

Медея Сльозко, мешканка м. Рівного:

- Я зайшла в кімнату, включила світло, бачу - в кутку мої 3 киці, шипіла менша Лола. Побачила, що змія кинулась на одну з моїх киць, вона її відбила лапою, змія звернулася в клубок в три кільця і підняла голову. Тоді я закричала. Вона темно-зелена уся, довга, темна.

Лариса Сльозко, мешканка м. Рівного:

- Порадив зателефонувати в пожежну 101, нам сказали, що допомогти не можуть. "Візьміть її, викиньте". Я згадала, що у нас є служба при виконкомі і зателефонувала. Там мені також сказали, що допомогти нічим не можуть. Вранці так, але зараз це наші проблеми, уявіть собі наш стан, всю ніч у мене боліло серце.

Цілу ніч перелякана не на жарт родина чатувала на гада. Вранці знайомі підказали звернутися до зоопарку.

Руслан Гомзар, завідувач відділу Рівненського зоопарку:

- Мене пізно викликали, я приїхав о 9 ранку, і там нічого не знайшов. Вже її там не було. Ну, обстежили усю квартиру, усі місця, нічого. Більше всього, що вона через шпарини у підлозі біля плінтусів пішла геть, як і прийшла. Їх будинок біля річки, це може бути вуж.

Змієлов залишив наляканим жінкам номер телефона і поїхав. При цьому наказав, якщо плазун з'явиться знову, нічого не робити, а відразу набрати номер. У звіринці повідомили: такі випадки не поодинокі, і дивуються, чому в МНС не підказали звернутися до них одразу.

Руслан Гомзар, завідувач відділу Рівненського зоопарку:

- Краще звертатися до спеціалістів, бо самому не варто ловити. Буває, люди привозять з пікніків гадюк - ті залазять у авто. Тому краще викликати спеціаліста.

З Рівного. Тетяна Корпусова, Дмитро Шамшин, НТН.