Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

9 листопада 2009, 11:05 Інше
В Одесі скоєно напад на ревізора, що перевіряв фармацевтів
В Одесі скоєно напад на ревізора, що перевіряв фармацевтів

В Одесі висувають версії стосовно нападу на ревізора, що перевіряв фармацевтів. На керівника інспекції контролю за якістю ліків напали двоє. Під час відступу чиновник дістав травм. Міліція розглядає дві версії – службову діяльність постраждалого та звичайне розбишацтво.

У справі нападу на контролера за ліками чимало неточностей. Єдине, що встановлено достеменно, - це те, що близько восьмої вечора Василь Фесенко разом з охоронцем виходив з приміщення інспекції. На вулиці на них напали двоє молодиків. Під час бійки керівник контролю намагався втекти.

Едуард Добринін, керівник МУ міліції м. Одеси:

- В результате драки господин Фесенко ретировался в помещение этого управления. Оно, как известно со стеклянными дверями. В результате его отступления он разбил двери, порезал себе бедра ног.

Сам Фесенко з пресою не спілкується, вже з лікарні надав письмові свідчення міліції. Переконує: нападники порізали його ножем. Чиновник стверджує: раніше йому погрожували розправою, навіть вказує, хто саме. Це нібито попередній керівник інспекції.

Віктор Файтельберг-Бланк, власник аптечної мережі:

- Как это все было? Дело в том, что люди были в масках нападающие. Они не с целью ограбления это делали. Они это делали из чувства мести к тому, что этот товарищ не по своей воле, а по воле Киева, пришел на место человека, который здесь занимался нехорошими делами. Тому нужно это хлебное место. Место, действительно, очень хлебное!

Невідомі втекли з місця події, коли в їхній бік почав стріляти охоронець чиновника. Особи нападників міліція ще не встановила.

Між тим, стражі порядку підозрюють постраждалого у неправдивих свідченнях. Розходжень між його словами та свідченням самовидців чимало. Тож для початку треба встановити істину.

Едуард Добринін, керівник МУ міліції м Одеси:

- Они были не в маске, пока мы установили. Они были в черной спортивной одежде, перчатках, черных шапках. Правда, товарищ Фесенко утверждает, что они были в масках, но это его право. Сейчас мы будем допрашивать, предупреждать об уголовной ответственности за заведомо ложный донос. То есть все те процедурные моменты, которые законом нам разрешено делать. То есть, человек будет понимать, что если он правду говорит, то одно, а если неправду – то другое. Более-менее начнем картину для себя строить.

В Одесі чиновник працює лише три місяці, раніше очолював інспекцію з контролю за ліками в Полтаві. Оприлюднити результати слідства й розповісти про мотиви нападу на нього стражі порядку обіцяють незабаром.

З Одеси – Оксана Піднебесна, Влад Величко, НТН.