Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

22 жовтня 2009, 13:59 Інше
В одеській школі оскаженілий батько учня побив директора та завуча
В одеській школі оскаженілий батько учня побив директора та завуча

Дитяча бійка переросла у доросле побиття педагогів. В одеській школі оскаженілий батько одного з учнів побив директора та завуча - ті перешкоджали йому віддухопелити кривдника сина. В результаті і діти, і їхні вчителі – в шпиталі. А до справи долучилася міліція.

На перерві семикласники Сергій і Володя посперечалися через телефонні ігри. Почали чубитися. Той, кому в бійці перепало більше, викликав на допомогу батька. Чоловік приїхав і на очах у дітей та дорослих почав лупцювати кривдника. Вчителі і досі шоковані тим, що сталося.

Віра Лукашенко, заступник директора школи: "Батько приходив, ми все виясняли, таких великих конфліктів не було, такої агресивності не спостерігалось, як в цей момент. Погрози були, що ви за це будете відповідати - статті називав, що школа відповість за це і так далі".

Обидва хлопці нині перебувають в одному шпиталі, але в різних палатах. 12-річний Володя розповідає - вчителі викликали хлопця на розмову до медпункту. Там йому й дісталося на горіхи.

Володимир Аврамук, постраждалий: "Меня встретил классный руководитель и говорит: "Пойдем в медпункт, там Сережа сидит, будем разбираться". Я пришел, а там его отец начал бить меня. Потом начал директор, завуч за меня заступаться, он и директора, и завуча побил".

Людмила Аврамук, мати постраждалого: "Директор своими плечами заслонила Вову, ну, он Вову бил прямо через директора плечи, и побил директора, завуча, который потом полетел в стену, и потом вообще распласталась на полу".

Батько, від рук якого постраждали вчителі, своєї вини не визнає.

Валерій Осадченко, батько постраждалого школяра: "Перегородили путь мне директор, завуч и два учителя. Когда я попытался пройти, завуч схватила меня за правую руку и начала тянуть. Директор стала ко мне спиной и закрыла этого мальчика. Два учителя начали меня отталкивать. Ну, взяв меня за руку, я плавно просто рукой повел, она упала, ну как женщина". ))

Володимир Аврамук, постраждалий: "Он с кулака в голову бил, потом головой об стенку с ноги, в кадык бил и по ногам ногами бил. Потом директору в ухо ударил, завуч вообще на полу валялся. Потом ногами добивал".

Справою опікується міліція. Щоправда, хто більше постраждав у бійці, поки що не кажуть.

Олександр Лисий, керівник кримінальної міліції у справах дітей ОМУ МВС України в Одеській області: "Произошел конфликт между родителем одного ученика и администрацией школы. В результате чего представителям администрации школы были причинены телесные повреждения. На данный момент милиции все участники данного конфликта известны. И на данный момент проводятся все действия по возбуждению уголовного дела и привлечении виновных к уголовной ответственности".

Цікаво, що татко, який відлупцював учителів, і сам колись навчався у цій школі. Тепер очолює власну охоронну агенцію. Колишні наставники кажуть - такого вчинку від нього не чекали.

Віра Лукашенко, заступник директора школи: "Такої жорстокості ще не спостерігалося взагалі в школі, ви знаєте. У нас були нормальні відносини з батьками, і взагалі у нас половина вчителів мешкають в Кривій Балці, знають і сім'ї, обстежують – у нас таких інцидентів взагалі не було".

Тим часом батьки постраждалого хлопця обурені: чоловік не мав права чіпати дитину.

Людмила Аврамук, мати постраждалого: "Мы, родители, могли бы договориться, ведь мы, как говорится, не звери, но я считаю, что это садистское состояние".

У результаті кривавих розбірок в одного зі школярів зламаний ніс, а в іншого – струс мозку. Найгірше, переконують у школі, що прикрий інцидент з побиттям вчителів стався на очах багатьох дітей.

З Одеси – Оксана Піднебесна, Влад Величко, НТН.