Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

16 жовтня 2009, 08:38 Інше
На Рівненщині чоловік жорстоко відлупцював приятеля за образу дружини
На Рівненщині чоловік жорстоко відлупцював приятеля за образу дружини

Приятелі з Рівненщини стали ворогами через жінку. За образу своєї співмешканки чоловік разом із друзями жорстоко відлупцював кривдника. Чоловікові поламали ноги. Тепер навіть лікарі не знають, чи постраждалий ходитиме.

30-річний Василь уже другий тиждень перебуває в лікарні з перебитими ногами. Давні знайомі стали ворогами через конфлікт, який виник під час спільного відпочинку.

Василь Мислинчук, постраждалий: "Інцидент стався з товаришевою жінкою, я обізвав її, правду сказав. Потім біля магазину був товариш і невідомі, почув удар по ногам, збивати почали битою, арматурою, дубинкою, хвилин 20 били. Відкриті переломи обох ніг, не знаю, чи ходити буду".

Уже покаліченого Василя чоловіки закинули до автівки й кілька годин каталися. Лише згодом привезли до Здолбунівської лікарні, де у приймальному відділі розповіли медикам, що травмований упав з даху.

Мирослава Мислинчук, дружина постраждалого: "В нас є така інформація, що під час бійки був присутній працівник міліції, який і запропонував усім це списати або на те, що мій чоловік впав з даху, або на ДТП".

Цю інформацію перевіряють слідчі, що за фактом завдання тілесних ушкоджень уже порушили кримінальну справу.

Тамара Лисенко, керівник відділу УМВС України в Рівненській області: "Постраждалому нанесли тілесні ушкодження середнього ступеню важкості. Переломи обох ніг. Головний фігурант справи зараз затриманий, двоє інших у розшуку".

А поки правоохоронці розшукують нападників, медики рятують Василеві ноги. Кажуть - будь-які прогнози щодо його лікування робити зарано.

З Рівненської області Тетяна Корпусова, Микола Мельничук, НТН.