Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

14 жовтня 2009, 13:46 Інше
У Львові викладач замінував науковий заклад, у якому працює
У Львові викладач замінував науковий заклад, у якому працює

Львівський викладач замінував науковий заклад. Щоправда, не насправді. Це чоловік так пожартував. Міліціянти викрили телефонного бешкетника. Його колеги та студенти шоковані.

У приміщенні Львівського національного університету ветеринарної медицини закладено вибухівку - таке повідомлення телефоном отримали правоохоронці від аноніма. З вишу негайно евакуювали понад тисячу людей.

Денис Харчук, керівник відділу ГУ МВС України у Львівській області: «Перевірили приміщення на наявність вибухових речовин. Нічого підозрілого не знайшли».

Запідозрили, звісно, студентів. Та здивуванню міліцянтів не було меж, коли з’ясували, що анонімний терорист - це викладач, 35-річний доцент однієї з кафедр. Його правоохоронці викрили за допомоги спеціальних технічних засобів. Підвела «терориста» мобілка.

Колеги викладача вражені. І припускають – у такий спосіб він намагався зірвати збори трудового колективу, де мали ухвалити принципові для університету рішення.

Василь Гунчак, в. о. ректора Львівського національного університету ветмедицини імені С. Гжицького: «Здивувало прикро, що наш колега для того, щоби зірвати конференцію колективу, в якому працює, зробив це. Прикро і неприємно».

Після «псевдозамінування» доцент-бешкетник до вишу не приходив. Він під слідством і якщо його вину доведуть, то заплатить не менше 8 тисяч гривень штрафу. //Вікторія Балицька, Михайло Заярнюк, Львів, НТН