Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

8 жовтня 2009, 12:06 Інше
ДАЇ-вці зупинили депутата без мандата
ДАЇ-вці зупинили депутата без мандата

У Дніпропетровській області ДАЇ-вці зупинили «Лексус». Кермувальник автівки не мав при собі жодних документів, окрім посвідчення народного обранця. Та й те виявилося липовим. Не менше за посвідчення здивувало правоохоронців й начиння елітного легковика.

Налаштована на хвилю ДАІ радіостанція, гучномовний пристрій, мигалки - все це знайшли правоохоронці в «Лексусі». Зупинили його просто для перевірки документів. До речі, їх у водія не виявилося.

В’ячеслав Белявський, інспектор ДАІ міста Дніпропетровська: «Остановили автомобиль «Лексус». При проверке не оказалось документов, водительского удостоверения и техпаспорта. Пробили по базе».

Мало того, що їздив, не маючи на це права. Так ще й обурюватися почав, коли зупинили. Мовляв, він депутат Дніпропетровської облради, тому його мають відпустити. Правоохоронці перевірили посвідчення 22-річного народного обранця. Виявляється, про такого ніхто - ні сном, ні духом. Молодик же виявився сміливим лише поза камерою. З телебаченням спілкуватися не захотів.

Ігор, затриманий: «Не хочу представляться. На каком основании? Я не хочу, ну. - Если вы трезвый человек, то чего вам бояться, то что здесь скрывать?»

Автівку інспектори доправили на штрафмайданчик. А липового депутата - у райвідділок міліції. //Марина Борисполець, Артур Терещенко, НТН