Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

25 вересня 2009, 14:01 Інше
Кумового батька поранив через куму. Дісталося й матері.
Кумового батька поранив через куму. Дісталося й матері.

Кумового батька поранив через куму. Дісталося й матері. Мешканець Черкащини ледве не вирізав цілу родину. Бузувір ховався від міліції в соняшниках.

Приїхав з кумом до батьків сказати, що в них онук народився, згадує той вечір новоспечена бабуся. Відразу ж накрили святковий стіл. Сина і незнайомця частували до пізнього вечора. Вже і молодий батько пішов спати, а дідусь з гостем засиділися. Покласти край чаркуванню взялася господиня.

Любов Чернега, дружина постраждалого: «Я кажу: «Вітя, давай будем лягати спати». А він каже, що хоче помити ноги. Нагріли води, налляли миску води, щоб він помив ноги».

Митися чоловіки пішли в гараж. Зачинилися. Раптом дикі крики. Прибігла господиня, відімкнула двері, а її гість кулаком зустрічає. Зарядив кілька разів по голові і шиї та й дав драла.

Любов Чернега, дружина постраждалого: «Включаю свет. Миска з водою перевернута. Крові повно. Чоловіка нема, але чую, щось харкотить. Я бігом скрізь повключала свет. Знайшла чоловіка».

Викликали швидку та міліцію. Чоловіка з розрізаною шиєю врятували. А бузувір утік, проте недалеко.

Сергій Гендзьора, керівник Уманського РВ міліції: «Він заховався в соняшниковому полі загальною площею 200 гектарів».

Частина правоохоронців оточила поле, інші пішли вглиб ділянки. Знайшли різника за кілька годин.

Артем Білик, оперуповноважений Уманського РВ міліції: «Злочинець почав чинити опір. Мною були застосовані засоби фізичного впливу. Вилучений ніж і було проведено затримання».

Чому чолов’яга, ні сіло ні впало, накинувся на батьків свого кума, ніхто до пуття не розуміє. Подейкують, взяв лезо через ревнощі – нерівно дихав до куми. Мотив злочину встановить слідство, а лиходієві світить до 8 років тюрми. //Дмитро Ільчук, Наталія Таран, НТН