Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

17 вересня 2009, 14:14 Інше
В одеському кінотеатрі 19-річного хлопця причавило бетонною плитою
В одеському кінотеатрі 19-річного хлопця причавило бетонною плитою

Надзвичайна пригода в Одесі. У кінотеатрі 19-річного хлопця причавила бетонна плита. 500-кілограмова перегородка впала на нього, коли він був у туалеті.

Парубок стверджує: винен заклад, який ставить ненадійні конструкції. Адміністрація кінотеатру звинувачення категорично відкидає. Переконує: хлопці постраждали, бо влаштували бійку.

«Вас порве на шматки» - така реклама нового фільму цілком передає те, що сталося з Богданом реально. Під час кінопоказу він із другом вийшов до туалету. Раптом ззаду на нього впала стіна. Привалила ногу.

Богдан Буц, постраждалий: «Вийшли в туалет і там під час того, як ми мили руки, на мене впала стіна, плита така, перегородка. Ми з другом її підняти не могли, покликали охранніка. Ніхто не хотів даже допомогти, там до скорої дойти чи що. Вони дивилися, знімали щось на телефон, прикалувалися».

У шпиталі з розтрощеною ступнею Богдан уже п’яту добу. Його родичі та друзі обурені тим, як того вечора поводився персонал кінотеатру. Кажуть: замість надати медичну допомогу, директор викликав на місце пригоди міліцію.

Дмитро Єфименков, друг постраждалого: «Первое дело, это они говорили об умывальниках, не о человеке, как произошло. Что будем делать с умывальником, то есть такие вопросы. Я им несколько раз повторял, что давайте скорую вызовем, потом будем общаться насчет умывальников».

Анжела Буц, мати постраждалого: «Це звернення до директора кінотеатру. Йому велике дякую в кавичках, чесне слово. Хіба ж так можна було поступити з дитиною? Кров’ю стікає, не надати першу допомогу, щоб він сам в шоці зняв ремінь і перетягував собі ногу. Я не розумію навіть! Як таке можна було зробити. А він знімає собі на телефон».

У кінотеатрі, де стався нещасний випадок, інша версія подій. Охоронці розповідають, пораненому одразу викликали швидку й надавали допомогу.

Кирило, охоронець кінотеатру: «Услышали грохот, и пошли сразу в туалет. Заходили когда в туалет, увидели, что упала эта бетонная плита, и мы начали ее поднимать, помочь, чтоб он достал ногу».

Адміністрація закладу звинувачення на свою адресу відкидає. Директор переконує: відвідувачі перед показом хильнули спиртного, а у вбиральні влаштували справжню бійку.

Олександр Гриняєв, директор кінотеатру: «Как я понимаю, они там устроили драку. Просто может быть не драку, а разборки между собой. Так что эта плита упала, разбила раковину, и осколками раковины ему разрезало ступню ноги».

Представники кінотеатру обурені претензіями постраждалих. У закладі твердять - 500-кілограмову перегородку зрушити з місця неможливо. Кажуть, врятували парубків від адмінштрафу, а ті їм отак віддячили.

Олександр Гриняєв, директор кінотеатру: «Милиция сказала, что такая ситуация - явное хулиганство с нанесением ущерба кинотеатру, будете ли вы возбуждать дело против этих пацанов? Ну, я человек все-таки взрослый, думаю, уже парень себя наказал».

Окрім матеріальних, власники кінотеатру мають до хлопців і моральні претензії. Кажуть, інші глядачі перелякалися, коли після показу фільму угледіли на виході стільки міліції й лікарів. //Оксана Піднебесна, Влад Величко, Одеса, НТН