Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

17 вересня 2009, 12:17 Інше
Хотів накласти на себе руки, та лише підірвав свій будинок
Хотів накласти на себе руки, та лише підірвав свій будинок

Неподалік Херсона в селі Зеленівці вибухнув приватний будинок. Постраждав господар оселі. Нещасний випадок стався опівдні. Сусіди кажуть - через сімейну драму.

Сусідка постраждалого: «Слышала грохот, и увидела руины. Он из-за хаты выползал, просил выключить газ, где-то в доме выключить газ».

43-річного мешканця Зеленівки в липні покинула дружина. Люди кажуть, через пиятику. Жінка пішла до іншого, забрала з собою й доньку. Після цього чоловік запив ще більше.

Дарія Григорівна, сусідка постраждалого: «Він прекрасний педагог був. Фізику преподавав, математику преподавав, в нашій школі такого математика й зараз нема, як він був. А вот шо довело його, довела його п’янка».

Сестра розповідає, родича доглядали, він мав погане здоров’я і вряди-годи казав про самогубство. Але такого ніхто не очікував.

Валентина Трофимова, сестра постраждалого: «Я утром проснулась, принесла ему кушать. До этого он лежал на диване. Я поубирала в кухне, после этого я ушла покормить свою семью».

Сусіди кажуть, імовірно чоловік увімкнув газ, але отруїтися не зміг, тоді запалив сірника, і оселя вибухнула. Одразу ж викликали рятувальників і швидку. Самогубця-невдаха вцілів, з опіками в тяжкому стані його відвезли до лікарні. //Олена Ваніна, Андрій Тарановський, Херсонська область, НТН