Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

17 вересня 2009, 10:34 Інше
Шок у Первомайську: чоловік розгулював із пістолетом та ножем у руках
Шок у Первомайську: чоловік розгулював із пістолетом та ножем у руках

Бабусині подарунки – пістолет і ніж. Таке плів міліціянтам чолов’яга на Миколаївщині. Зброї він не ховав. Навпаки, показував усім довколишнім.

Мешканці Первомайська серед білого дня пережили справжній шок. Біля автобусної зупинки розгулював чоловік із пістолетом та ножем у руках, щось бурхливо розповідаючи. Ні до кого не звертався, і був п’яний як чіп. У такому стані його помітили правоохоронці, що патрулювали вулиці.

Євген Демиденко, заступник командира взводу Первомайської роти ДАІ: «Нами был замечен гражданин, который явно находился в состоянии алкогольного опьянения. Что привлекло еще внимание, что в руках у него еще находился пистолет».

Чоловік навіть намагався втекти. Та ноги його не послухалися. За кілька метрів бешкетника зупинили міліціянти.

Навіть з правоохоронцями чолов’яга поводився нахабно. Про походження зброї сказав просто – подарунок.

Олександр Красиловський, керівник Первомайського МВ міліції: «При задержании подозреваемый вел себя неадекватно, пытался отшутиться. Не называл свои настоящие анкетные данные. На вопрос: «Откуда у него запрещенные предметы?» пояснил, что его бабушка их прислала».

Затриманий: «Прислала в посылке бабушка? - Да, бабушка прислала!»

У якої старенької є такі знаряддя - не пояснив. Вилучений пістолет - травматичний. Та це тільки на вигляд. Насправді він змайстрований для стрільби бойовими набоями. Аж дев’ятого калібру. Та й ніж кухняним не назвеш. Нині експерти з’ясовують, звідки зброя, та особу «кулібіна», який переробив пістолета. Уже дізналися прізвище затриманого.

Олександр Красиловський, керівник Первомайського МВ міліції: «Местный житель, который ранее имел конфликты с законом, привлекался к уголовной ответственности».

За фактом зберігання вогнепальної зброї порушили кримінальну справу. Затриманому загрожує до 5 років ув’язнення. //Олена Ткаченко, Владислав Гнатенко, НТН