Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

19 серпня 2009, 11:22 Інше
30-річна жінка народила немовля й покинула в кущах
30-річна жінка народила немовля й покинула в кущах

30-річна жінка вирішила позбутися донечки від коханця, він не мав наміру піклуватися про дитину. Чоловік молодиці виховувати не своє маля також відмовився.

Немовля в кущах знайшли місцеві мешканці. Дівчинка лежала в іграшковому візочку. Мати зоставила малу, коли вона спала. Прокинулася і почала плакати.

Свідок: «Мама моя услышала. Сначала говорит: что ли лягушки квакают. А потом: наверное, ребенок. Ну, все. Я вышел, посмотрел, точно лежит. Она плакала, я покачал, она успокоилась. Ну и все. Вызвали милицию».

Разом із правоохоронцями приїхали й медики. Оглянули дівчинку. Немовля цілком здорове. Від дня народження минуло не більше п’яти діб. Тож міліціянти одразу почали шукати горе-матір.

Лікар швидкої допомоги: «А если бы собаки. Порвали бы ее. А там сдала, ее приняли б и сразу же покормили, помыли и переодели. Там есть такая возможность».

30-річну Дар’ю знайшли швидко. Щойно міліціянти постукали у двері, жінка зізналася у скоєному. Каже, покинула немовля від безвиході. Бо живе з чоловіком, а доньку народила від іншого. Жоден з них піклуватися про дитинку не схотів.

Дар'я, затримана: «Он приходил в роддом. Оплачивал. За роды. Ну, я приехала к своему сожителю второму. Думала, что он возьмет его. Он отказался, говорит: это ребенок не мой. И пошла по улице. И оставила там и ушла».

Жінка розповіла, що це вже її третя дитина. Тож щоб не залишитися на вулиці з малюками на руках, мусила позбутися немовляти.

Дар'я, затримана: «У меня нет ни прописки, ни паспорта. Ничего. Ни кода, ничего. На этого ребенка даже пособия мне не дали. Потому что у меня документов нет».

Колись жінка відсиділа за ґратами за шахрайство. Тепер їй загрожує ув’язнення на 3 роки за те, що кинула немовля напризволяще. //Тарас Білаш, Денис Михайленко, НТН