Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

13 серпня 2009, 10:49 Інше
У Львові четверо в масках серед білого дня викрали бізнесмена
У Львові четверо в масках серед білого дня викрали бізнесмена

Четверо в масках напали на підприємця, коли той саме вийшов із лікарні й намагався сісти у своє авто. Олександра Решетникова вивезли у невідомому напрямку. Міліціянти розглядають дві версії – викрадення задля викупу та імітацію викрадення.

До міліції звернулася дружина підприємця. Продовж кількох годин він не відповідав на телефонні дзвінки. Олександр Решетников поїхав до лікарні за результатами обстеження. Додому мав повернутися за годину. Однак коли бізнесмен вийшов з закладу, до нього підійшли четверо у масках. Свідок нападу розповів правоохоронцям, як усе сталося.

Ігор Цікало, керівник МУ міліції міста Львова: «Невідомі в масках на двох автомобілях скрутили нашого розшукуваного Решетникова, посадили в одну із них і після цього поїхали».

Правоохоронці розглядають кілька версій зникнення підприємця.

Ігор Цікало, керівник МУ міліції міста Львова: «Оскільки чоловік, достатньо заможний чоловік, що великі має напевно достатки... Його взяли, щоб требувати у подальшому якийсь викуп за нього. Така версія є. Ну, і друга версія є. Я думаю, що вона буде важливе місце займати серед інших версій, що це є імітація викрадення».

Версія про самовикрадення з’явилася після того, як міліціянти дізналися про фінансові проблеми на підприємстві зниклого. Фірма винна банкам два мільйони доларів кредиту. Однак ділові партнери Решетникова заперечують будь-які серйозні негаразди. А версію по імітацію викрадення вважають безглуздям.

Ярослав Гумільський, колега зниклого: «Знаючи його як людину, як бізнесмена, я не можу припустити таких дурниць. Вибачте, щоб самому, я не бачу підстав для цього. Перше, що спадає на думку, коли зникає людина. Ну, пов’язане з чим. Все життя наше проходить на роботі, все життя наше пов’язане з комерційною діяльністю».

Ім’я Олександра Решетникова відоме через скандали з колишньою дружиною, яка була до того ж його діловим партнером. Після розлучення подружжя розв’язало війну за майно. Чи пов’язане із цим викрадення, з’ясують правоохоронці. Наразі до родичів з вимогою викупу ніхто не звертався. //Вікторія Балицька, Михайло Заярнюк, Львів, НТН